chwilowy brak towaru
Białko ukryte w roślinach ma odżywczą moc. Polecamy roślinne źródła białka, po które warto sięgać codziennie. To amarantus, pestki dyni, ziarna słonecznika, soczewica, fasola, kasze i orzechy. Dodaj masło orzechowe do owsianki, komosę przyrządź z pieczonymi warzywami, a kaszę gryczaną podaj ze szpinakiem.
Ugotuj zupę z soczewicy albo fasoli. Z orzechów, sezamu i pestek słonecznika zrób energetyczne batoniki granola, migdały przeznacz na pyszne mleczko roślinne. Przepisów jest sporo – skorzystaj z nich i skomponuj zdrowe i pyszne posiłki roślinne.
Tytuł Tylko białko roślinne Autor Opracowanie zbiorowe Wydawnictwo Olimp media EAN 9788377072592 ISBN 9788377072592 Kategoria Poradniki\Kuchnia liczba stron 160 Format 19.5x24x1.8 cm Rok wydania 2019 Oprawa Twarda Wydanie 1 Waga 0.65 kg
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »