Porównaj zanim kupisz


Dzikie rośliny w kuchni? Tak, bo to niezwykle tanie i smaczne rozwiązanie, a nade wszystko zdrowy sposób na codzienne posiłki. Babka, brzoza, ruta, skrzyp i szczaw to dostępne na wyciągnięcie ręki dziko rosnące rośliny zawierające niezwykłe obfitość cennych części pokarmowych. Prezentowany atlas posiada sporo przydatnych danych na temat występowania poszczególnych gatunków i sposobów ich wykorzystania w kuchni wraz z mocnymi przepisami.


Autorzy: Monika Fijołek
EAN: 9788382226140
Głębokość: 20.000000
ISBN: 978-83-8222-614-0
ilość stron: 192
Oprawa: Twarda
wariant: Książki
Rok wydania: 2022
Szerokość: 175
Wydanie: 1
Wydawnictwo: SBM
Wysokość: 245
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x