Stół chłodniczy DM - 94003.0 to urządzenie służące do schładzania, przechowywania, ekspozycji i transportu produktów, wymagających obniżonych temperatur - 2 do + 10 °C.
Stół chłodniczy DM - 94002 to urządzenie służące do schładzania, przechowywania i ekspozycji produktów, wymagających obniżonych temperatur - 2 do + 10 °C.
Stół chłodniczy DM - 94044.0.0 to urządzenie służące do schładzania, przechowywania, ekspozycji i transportu produktów, wymagających obniżonych temperatur - 2 do + 10 °C.
Stół cateringowy prostokątny, składany, o wym. 1520x700x740 mm, Stół cateringowy, nietrudny i wygony w obsudze. Atrybuty produktu: dedykowany do korzystania na zewnątrz i we wnętrzu pomieszczeń,...
Stół cateringowy prostokątny, o wym. 1220x610x740 mmStół cateringowy, nietrudny i wygony w obsudze. Właściwości artykułu:asygnowany do wykorzystania na zewnątrz i we wnętrzu pomieszczeń, doskonały...
Stół cateringowy prostokątny, składany, o wym. 1830x740x760 mmStół cateringowy firmy AmerBox to prosty i komfortowy w obsłudze mobilnego wyposażenia gastronomicznego. Akcesorium zostało...
Stół chłodniczy DM - 94043.2 z szufladami to urządzenie służące do schładzania, przechowywania, ekspozycji i transportu produktów, wymagających obniżonych temperatur - 2 do + 10 °C.
Ławka cateringowa składana 1830x300x430 mmWielofunkcyjne meble składane dedykowane do użytku na, zewnątrz i we wnętrzu pomieszczeń. Rewelacyjne na targi, konferencje, imprezy plenerowe,...
Stół chłodniczy DM - 94043.0 to urządzenie służące do schładzania, przechowywania, ekspozycji i transportu produktów, wymagających obniżonych temperatur - 2 do + 10 °C.
Stół cateringowy prostokątny, o wym. 1800x740x740 mmStół cateringowy, nieskomplikowany i wygodny w obsłudze. Właściwości artykułu:dedykowany do wykorzystywania na zewnątrz i w środku pomieszczeń,...
Stół mroźniczy DM - 95002.0 to urządzenie służące do schładzania, przechowywania, ekspozycji i transportu produktów, wymagających obniżonych temperatur - 14 do - 21 °C.
Stół mroźniczy DM - 95003 to urządzenie służące do schładzania, przechowywania, ekspozycji i transportu produktów, wymagających obniżonych temperatur - 14 do - 21 °C.