Focus Second Edition to nowa edycja bestsellerowej serii Matura Focus, wykonana na bazie podstawy programowej dla liceów i techników obowiązującej od września 2019. Gwarantuje całkowitą realizację...
New English Adventure 2. Zeszyt ćwiczeń. Wydanie rozszerzone.New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na potrzeby rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Focus Second Edition 4. Workbook + Kompendium maturalne + kod (Interactive Workbook) Focus 4 Second Edition zeszyt ćwiczeń to nowa edycja stworzona dla liceów i techników przez wydawnictwo...
New English Adventure 1 to zeszyt ćwiczeń przypasowany do realizacji materiału wg. Nowej podstawy programowej. Gromadzi różne ćwiczenia z użyciem technik multisensorycznych, rymowanki, piosenki i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
NOWOŚĆ 2020/2021 – wydania zwiększone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne oraz dodatkowe,...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na wymogi nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, sprawnego i systematycznego przygotowania do egzaminu...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania zwiększone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne i dopełniające,...
Infos aktuell 3. Język Niemiecki. Książka Nauczyciela. Liceum i Technikum.Infos Aktuell 3 to kolejna część czteropoziomowego kursu języka niemieckiego asygnowanego dla uczniów liceów i techników,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
New English Adventure 3. Zeszyt ćwiczeń, wydanie rozszerzone. New English Adventure to kurs do nauki języka angielskiego w pełni odpowiadający na potrzeby rozwojowe uczniów w klasach 1-3 nowej...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na oczekiwania nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, sprawnego i systematycznego przygotowania do...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Focus 4 Second Edition podręcznik to nowa edycja dla liceów i techników wyjątkowo prawidłowej i sprawdzonej kolekcji Matura Focus. Podręcznik i ćwiczenia będą przystępny w sprzedaży od 2020r. W...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
NOWOŚĆ 2020/2021 - wydania rozszerzone zeszytów ćwiczeń do stopni A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne oraz...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Zeszyt ćwiczeń Infos aktuell 3Infos aktuell 3 zeszyt ćwiczeń jest częścią czteropoziomowego kursu języka niemieckiego dla uczniów klas 1-4 liceum, a także 1-5 technikum.W zeszycie ćwiczeń Infos...