Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Ta książka na zaawansowanym poziomie pozwala poprawić opanowanie francuskiej gramatyki w trzech etapach: "obserwuj", "myśl" i "zapamiętaj". Książka gromadzi: - 35 lekcji i...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Materiał przeznaczony jest do ćwiczeń korzystnej wymowy samogłosek ustnych a, o, u, e, i, y, a także nosowych ą, ę w sylabach, wyrazach dźwiękonaśladowczych, wyrazach, wyrażeniach i zdaniach....
Drodzy Czytelnicy,oddajemy w Wasze ręce zbiór scenariuszy, które wykorzystywałyśmy podczas zajęć logopedycznych prowadzonych w przedszkolach i w poradni psychologiczno-pedagogicznej.Scenariusze...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka ta jest kontynuacją publikacji Po prostu mów! Język niemiecki bez gramatyki, asygnowanej dla początkujących oraz tych osób, które z językiem niemieckim zetknęły się wcześniej, ale chciałyby...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...
Książka zawiera gotowe karty pracy z matematyki do pracy z uczniami klasy I szkoły podstawowej. Komfortowy format A4 oraz krystaliczne, bogato zilustrowane zadania, uprzyjemnią pracę równocześnie...
Ćwiczenia te mogą być stosowane w szkole, w domu i w świetlicy jako zadania uzupełniające, sprawdzające albo domowe. Obejmują zakres umiejętności i wiedzy przewidziany programem dla klasy 1. Można...
Karty pracy sprawdzające umiejętności ucznia klasy 2 (zawierają 193 zadania). Mogą one służyć jako: – sprawdziany wiedzy i umiejętności – ćwiczenia dodatkowe – jako zadania domowe i dopełniające –...
Informationen zum Titel: Workbook + Audio CD Thorough consolidation and extension of the language and skills taught in the Student's Book gives students the confidence they need to progress...
Książka z nutami dedykowana jest dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkolnym. Może stanowić znakomity materiał dla nauczycieli szkół muzycznych i ogólnokształcących, a także instruktorów...
Rund um... To seria zeszytów formatu A4 o najróżniejszej tematyce, zawierających gotowe karty pracy do kopiowania. Dzięki urozmaiconym zadaniom świetnie uatrakcyjniają i uzupełniają zajęcia,...
Wierszyki drogowskazy stanowią drugą część cyklu wierszyków do utrwalania wymowy i zapisu głosek. Poświęcone są utrwaleniu dobrej artykulacji i zapisu głosek: [t], [d], [n], [ń], [j], [l] i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...