Dzisiejsza kuchnia bardzo się zmienia, lecz mimo wszystko cenimy w niej to, co poprawnie znane. Lubimy, kiedy obok nowych smaków pojawiają się te tradycyjne, przywodzące na myśl nasz dom z okresu...
najistotniej KOMPLETNA KSIĄŻKA KUCHARSKA SIOSTRY ANASTAZJI! Kolejna i zarazem ostatnia wielka Księga Siostry Anastazji stanowi prawdziwe kulinarne kompendium, w którym konwencjonalne receptury...
Siostra Anastazja Pustelnik FDC, na co dzień kucharząca krakowskim jezuitom, to postać niezwykła. Skromna zakonnica, a jednocześnie autorka czterech książek kucharskich o łącznym nakładzie miliona...
Nic nie zastąpi smaku i aromatu domowych wypieków. Jak upiec nadzwyczajne ciasto i sprawić, aby pieczenie stało się prawdziwą przyjemnością? Skorzystaj z doświadczenia i słynnych przepisów Siostry...
Największy bestseller Siostry Anastazji dzisiaj w nowym wydaniu!Wszystkie przepisy z kolorowymi ilustracjami!Ciasta Siostry Anastazji nie wymagają rekomendacji. Marysieńka, Cappuccino czy Dziwak od...
Kuchnia polska przez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, z całą pewnością zasługuje na uwagę i zachwyt jako kuchnia dostatnia, smaczna, czasami choćby wyrafinowana,...
Bycie diabetykiem nie oznacza, że musisz w pełni zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi pod warunkiem, iż wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym,...
Ramen krok po kroku to blisko 100 przepisów na jedno z najpopularniejszych dań kuchni japońskiej od bazowych, najprostszych, po bardziej złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi...
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie smarowidłem perfekcyjnym na kanapki. Stały się świetnym dodatkiem do serów, mięs i deserów.nawet te konwencjonalne coraz częściej kuszą nas...