Dr Ewa Bednarczyk-Witoszek jest lekarzem specjalistą laryngologiem. Stworzyła własną propozycję diety korzystnych i złych produktów w oparciu o niskowęglowodanowe zasady diety słusznej. Napisała...
Kuchnia polska przez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, z całą pewnością zasługuje na uwagę i podziw jako kuchnia dostatnia, smaczna, czasami choćby wyrafinowana,...
Bycie diabetykiem nie oznacza, iż musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi pod warunkiem, iż wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie...
Ramen krok po kroku to blisko 100 przepisów na jedno z najpopularniejszych dań kuchni japońskiej od bazowych, najprostszych, po bardziej złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi...
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie smarowidłem genialnym na kanapki. Stały się rewelacyjnym dodatkiem do serów, mięs i deserów.nawet te konwencjonalne coraz częściej kuszą nas...