Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii umożliwia produktywne opanowanie niezbędnego w pracy słownictwa. Optymalnie przypasowane ćwiczenia mają na celu zapewnienie...
Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce! błyskotliwa księga poświęcona wszelkim realnym smakom kuchni włoskiej. Demonstruje wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, iż...
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Demonstruje wiedzę i...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Przedstawia wiedzę i uczy...
Podręcznik do nauki zawodów kucharz, a także technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...
Ludzki mózg jest fascynującym narzędziem. Jego miliardy neuronów mogą wytwarzać dziesiątki tysięcy połączeń. Dla naszego korzystnego samopoczucia, naszej równowagi psychicznej i skuteczności...
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Ukazuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...
Obdarowywanie prezentami to jeden ze sposobów okazywania innym swojej sympatii. Podarować domowe smakołyki to ofiarować świeże doznania smakowe, emocje, wspomnienia... W książce oprócz 150 prostych...