Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce! spektakularna księga poświęcona wszelkim osiągalnym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich elementy, które sprawiły, że...
Ludzki mózg jest fascynującym narzędziem. Jego miliardy neuronów mogą wytwarzać dziesiątki tysięcy połączeń. Dla naszego prawidłowego samopoczucia, naszej równowagi psychicznej i sprawności...
Warzywa na stół!Burak, rabarbar, jarmuż, skorzonera, pasternak, brukiew, a także topinambur – siedem warzyw, kiedyś znanych i cenionych, a dziś już zapomnianych lub przypisanych do zaledwie kilku...
Odkryj kasze na nowo!Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowaniezpasja.pl, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli...
Obdarowywanie prezentami to jeden ze sposobów okazywania innym swojej sympatii. Podarować domowe smakołyki to ofiarować świeże doznania smakowe, emocje, wspomnienia... W książce oprócz 150 prostych...