Drugie zmienione wydanie słownika, który w 2001 roku ukazał się pt. Słownik terminów żywieniowych. Mieści około 1350 haseł z następujących obszarów wiedzy o żywieniu: podstawowe pojęcia żywieniowe;...
Łasuchy i Słodyczoholicy! Jeśli na widok „blondie z cieciorki" źrenice same się wam powiększają, a „daktylowa nutella" trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was...
Zdrowie rozpoczyna się w brzuchu Justina i Erici Sonnenbergów to książka, która uczula nas na zależność między prawidłowymi bakteriami a opornością. Mikroflora jelit jest oryginalna i wpływa na...
Napisałam tę książkę, aby zachęcić do pełnowartościowego odżywiania się, opartego na naturalnych produktach. Mam na myśli dietę, dzięki której można w prosty i naturalny sposób uniemożliwiać...
Alchemia pożywienia to obszerne źródło wiedzy na temat leczniczych parametry pożwienia. Staranny przegląd poszczególnych grup (zboża, warzywa, strączkowe, owoce, orzechy, nasiona, produkty...
nowe rozszerzone i uaktualnione wydanie bestsellerowej Odnowy na talerzu. Książka jest owocem osobistych doświadczeń autorki, która odzyskała zdrowie dzięki specjalistycznym źródłom wiedzy i...