Łasuchy i Słodyczoholicy! Jeśli na widok „blondie z cieciorki" źrenice same się wam powiększają, a „daktylowa nutella" trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was...
Zdrowie początkuje się w brzuchu Justina i Erici Sonnenbergów to książka, która uczula nas na zależność pomiędzy korzystnymi bakteriami a niepodatnością. Mikroflora jelit jest oryginalna i wpływa...
Jak zamówić piwo w 25 językach, aby móc ugasić pragnienie w każdym miejscu i o każdej porze. Jak udoskonalić umiejętność zawierania nowych znajomości dzięki poznaniu gotowych zwrotów, a nie tylko...
Napisałam tę książkę, żeby zachęcić do pełnowartościowego odżywiania się, opartego na naturalnych produktach. Mam na myśli dietę, dzięki której można w prosty i naturalny sposób zapobiegać...
Kolejna książka z serii Ocalić od zapomnienia poświęcona jest tradycjom polskiego stołu i spiżarni.znajdziemy w niej charakterystykę konwencjonalnych polskich produktów spożywczych, tzn. Takich,...
Alchemia pożywienia to szerokie źródło wiedzy na temat leczniczych parametry pożwienia. Staranny przegląd poszczególnych grup (zboża, warzywa, strączkowe, owoce, orzechy, nasiona, produkty...
świeże powiększone i uaktualnione wydanie bestsellerowej Odnowy na talerzu. Książka jest owocem osobistych doświadczeń autorki, która odzyskała zdrowie dzięki specjalistycznym źródłom wiedzy i...
Piotr Ogiński jest nadzwyczajnym kucharzem, potrafiącym w interesujący sposób przekazać swoją wiedzę o tajnikach kuchni. Prowadzi szczególnie popularny blog kulinarny Kocham gotować. Lubi poznawać...
Przepisy na proste do przygotowania, niezbyt czasochłonne i smaczne potrawy. Dziś problem diety bezglutenowej dotyka coraz więcej osób. Glutenu muszą unikać chorzy na celiakię i cierpiący z powodu...
Superżywność jest na ustach wszystkich pragnących zdrowo żyć. Jeżeli do tej pory uważaliście, że jak chia czy jagody goi musi pochodzić z zamorskich krajów, teraz macie okazję zmienić zdanie....
Koktajle są kolorowe, smaczne i na czasie. Czy przygotowanie ich jest niełatwe? Oczywiście, że nie. Wystarczy sięgnąć po ogólno dostępne, popularne i proste składniki. Wszystko to, co serwowane...