Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- świeże receptury, nowe triki i świeże sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same atuty: je się smaczniej, zdrowiej i...
Zeszyt ćwiczeń posiada zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technice gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu użycia mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny i drobiu i ryb w technice...
Uwielbiam! Czasem mam ochotę na czystą kaszę jaglaną bez żadnych dodatków. Taka kasza ma magiczne działanie. Wzmacnia od środka. Przywraca do równowagi. Uspokaja żołądek. Pieści skórę. Kiedy wracam...