W naszej książce znajdą Państwo przepisy na:- warzywa faszerowane- samodzielne dania z warzyw i nie tylko: sałatki z kurczakiem, rybami, ryżem, makaronem...- warzywne dodatki do innych dań.linia...
Kuchnia polska poprzez dłuższy czas pozostawała w cieniu innych kuchni europejskich, na pewno zasługuje na uwagę i zachwyt jako kuchnia dostatnia, smaczna, czasami choćby wyrafinowana, harmonijnie...
Bycie diabetykiem nie oznacza, iż musisz w całości zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi pod warunkiem, że wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym,...
Ramen krok po kroku to blisko 100 przepisów na jedno z najpopularniejszych dań kuchni japońskiej od bazowych, najprostszych, po bardziej złożone i finezyjne. Ta książka kucharska po brzegi...
Wędzenie i wędliny to perfekcyjna książka z przepisami i poradami na domowy wyrób mięsa. Jest to świetna lektura dla tych, którzy chcą poprawić jakość i smak spożywanych produktów. Dla wielu stało...
Kuchnia grecka to dział sztuki kulinarnej wywodzącej się i specyficznej dla Grecji i Greków. Z reguły postrzegana jest jako zdrowa i prosta. Charakteryzuje się m.in. Popularnym w kuchniach...
Dżemy i marmolady już dawno przestały być jedynie smarowidłem doskonałym na kanapki. Stały się wyśmienitym dodatkiem do serów, mięs i deserów.nawet te konwencjonalne coraz częściej kuszą nas...