Pełna smaków książka laureata 11. Edycji MasterChef Polska. To pierwszy taki przypadek w polskiej wersji programu MasterChef. Kuba Tomaszczyk w 2016 r. Zajął drugie miejsce w programie MasterChef...
Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z starannymi recepturami. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia,...
Nalewki - moje ciche przyjaciółki na niepogodę za oknem,też na niedyspozycje ciała i ducha. Kusząco zerkające z półek spiżarnianych. Dumnie oczekujące na nasze och i ach kiedy nalane do kieliszków...
Poznaj smaki wielokulturowej Jerozolimy zawarte w potrawach, które prezentują niespotykaną hojność regionu. Szakszuka to nazwa dania wywodzącego się z Afryki Północnej – po arabsku słowo to oznacza...
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym elementyem na talerzu.W tym niezrównanym i atrakcyjnie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, prezentuje 50...