Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Karty pracy dla sześciolatków do kursu Lion’s Team wspierające naukę angielskiego przedszkolaków.Billy i jego przyjaciele sprawią, że zajęcia z języka angielskiego zamienią się w fantastyczną...
Karty pracy dla pięciolatków do kursu Lion’s Team wspierające naukę angielskiego przedszkolaków.Billy i jego przyjaciele sprawią, że zajęcia z języka angielskiego zamienią się w fantastyczną...
Karty pracy dla trzylatków do kursu Lion’s Team wspierające naukę angielskiego przedszkolaków.Billy i jego przyjaciele sprawią, że zajęcia z języka angielskiego zamienią się w fantastyczną zabawę....
Karty pracy dla czterolatków do kursu Lion’s Team wspierające naukę angielskiego przedszkolaków.Billy i jego przyjaciele sprawią, iż zajęcia z języka angielskiego zamienią się w fantastyczną...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
pakiet 60 barwnych kart obrazkowych z ilustracjami prezentującymi wprowadzane słownictwo.Każda karta posiada obrazek i kod QR z nagraniem poprawnej wymowy prezentowanego słowa. Karty umożliwiają...
zestaw 50 kolorowych kart obrazkowych z ilustracjami ukazującymi wprowadzane słownictwo. Każda karta posiada obrazek, a także kod QR z nagraniem poprawnej wymowy prezentowanego słowa. Karty...
zestaw 40 barwnych kart obrazkowych z ilustracjami pokazującymi wprowadzane słownictwo. Każda karta zawiera obrazek, a także kod QR z nagraniem poprawnej wymowy prezentowanego słowa.Karty pozwalają...
Lion’s Team. Teacher’s Book. 3-,4-,5- i 6-latek Publikacja mieści:program nauczania języka angielskiego z opisem metod nauczania, krótką charakterystyką uczestników cyklu edukacyjnego, celami i...