Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Jagoda i Janek podróżują po Polsce" to III część kolekcji logopedycznej "Kocham Czytać" autorstwa prof. Jagody Cieszyńskiej. Komplet 18 zeszytów (31-48) w pudełku + GRATIS...
PUS Liczę w pamięci 5 informacje towaru: Liczę w pamięci 5. Dodawanie i odejmowanie w zakresie 1000 to piąta książeczka z linii PUS pt."Liczę w pamięci". Kolekcja ta została opracowana z...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 ilość stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach wyposażonych w filtry...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PUS Chrząszcz z Żyrzyna dane artykułu: Książeczka Chrząszcz z Żyrzyna to pierwsza z linii czterech książeczek PUS służących doskonaleniu słuchu fonemowego. Książęczka Chrząszcz z Żyrzyna mieści...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Z Wprowadzenia posiadają Państwo przed sobą książkę, która prezentuje wielki wachlarz problemów: od teorii jąkania, poprzez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
PUS Czytanie Ze Zrozumieniem 2 - O Szarym Motylku dane artykułu: Książeczka Czytanie ze zrozumieniem 2. O szarym motylku należy do serii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie czytania ze...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PUS Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku informacje artykułu: Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku to książeczka należąca do serii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
ukazujemy Państwu drugą część zeszytu ćwiczeń dla osób dorosłych, u których zdiagnozowano afazję spowodowaną udarem albo urazami mózgu, bądź chorobami degeneracyjnymi. Zawarte tu ćwiczenia...
Pomoce dydaktyczne w praktyce edukacyjnej, poradnik do Mozaiki 40-elementowej.Mozaika to pomoc dydaktyczna, która doskonale sprawdza się równocześnie w pracy indywidualnej, jak i grupowej w...
seria logopedyczna "Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków" obejmuje zeszyty ćwiczeń asygnowane dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Ćwiczenia te: - rozwijają uwagę i pamięć słuchową, -...
linia logopedyczna Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków obejmuje zeszyty ćwiczeń przeznaczone dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat.Ćwiczenia te:- rozwijają uwagę i pamięć słuchową,- doskonalą...
seria logopedyczna,,Słucham i wymawiam. Dla maluchów i starszaków" obejmuje zeszyty ćwiczeń dedykowane dla dzieci w wieku od 3 do 6 lat. Ćwiczenia te: o rozwijają uwagę i pamięć słuchową, o...
PUS Słowniczek poprawnej polszczyzny dane produktu: Słowniczek poprawnej polszczyzny to piąta książeczka w kolekcji Słowniczków PUS, przygotowanych dla dzieci w młodszych klasach szkoły...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...