"Druga część zbioru „Egzamin ósmoklasisty" obejmuje wszystkie zagadnienia z geometrii zawarte w podstawie programowej z matematyki dla II etapu edukacyjnego. Znajdują się w nim przeróżne...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
skategoryzowane w Matematyce bez prądu pomysły można wykorzystywać w trakcie lekcji matematyki na każdym poziomie nauczania, a także na zajęciach dodatkowych. Książka pomaga zaktywizować uczniów i...
Jagoda i Janek podróżują po Polsce" to III część kolekcji logopedycznej "Kocham Czytać" autorstwa prof. Jagody Cieszyńskiej. Zestaw 18 zeszytów (31-48) w pudełku + GRATIS dwustronna...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do korzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
PUS Liczę w pamięci 5 informacje artykułu: Liczę w pamięci 5. Dodawanie i odejmowanie w zakresie 1000 to piąta książeczka z serii PUS pt."Liczę w pamięci". Linia ta została opracowana z...
Matematyczne pomieszanie z poplątaniem to zbiór zadań i zestawów powtórkowych obejmujących zagadnienia z podstawy programowej dla klas IV–VI szkoły podstawowej.Zadania znajdujące się w książce...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 ilość stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach wyekwipowanych w filtry...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
PUS Chrząszcz z Żyrzyna dane towaru: Książeczka Chrząszcz z Żyrzyna to pierwsza z kolekcji czterech książeczek PUS służących doskonaleniu słuchu fonemowego. Książęczka Chrząszcz z Żyrzyna mieści...
Zbiór zadań kierowany jest do uczniów szkół średnich ciekawych się matematyką, którzy pragną rozszerzyć swoją wiedzę i rozwinąć uzdolnienia w tym kierunku. Książka będzie pomocna w przygotowaniach...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Z Wprowadzenia posiadają Państwo przed sobą książkę, która demonstruje duży wachlarz problemów: od teorii jąkania, przez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce....
Książka Matematyka. Kody, szyfry, wróżby pisana jest,,na poziom" końcowych klas nowej, ośmioklasowej szkoły podstawowej. Co to znaczy,,na poziom"$280 Najpierw trzeba powiedzieć, o czym jest...
PUS Czytanie Ze Zrozumieniem 2 - O Szarym Motylku dane towaru: Książeczka Czytanie ze zrozumieniem 2. O szarym motylku należy do kolekcji tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie czytania ze...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PUS Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku informacje artykułu: Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku to książeczka należąca do linii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
PUS Logopedyczne potyczki 3. Głoski szumiące dane produktu: Logopedyczne potyczki 3. Głoski szumiące to książeczka PUS należąca do nowej mini linii książeczek logopedycznych, skierowanych do dzieci...