Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
PUS Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku dane artykułu: Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku to książeczka należąca do serii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie poprzez...
Pomoce dydaktyczne w praktyce edukacyjnej, poradnik do Mozaiki 40-elementowej.Mozaika to pomoc dydaktyczna, która nieprzeciętnie sprawdza się jednocześnie w pracy indywidualnej, jak i grupowej w...
PUS Słowniczek poprawnej polszczyzny informacje produktu: Słowniczek poprawnej polszczyzny to piąta książeczka w linii Słowniczków PUS, przygotowanych dla dzieci w młodszych klasach szkoły...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Logopedyczne potyczki 4. Głoski L-R to książeczka PUS należąca do nowej kolekcji książeczek logopedycznych, skierowanych do dzieci w wieku wczesnoszkolnym.kolekcja "Logopedyczne potyczki"...
obfity brat patrzy – to właśnie napisy tej treści, w antyutopii Orwella krzyczące z plakatów rozlepionych po całym Londynie, natchnęły twórców telewizyjnego show „Big Brother". Czyżby wraz z...
George Orwell, właśc. Eric Arthur Blair (1903-1950), angielski powieściopisarz, eseista i publicysta o przekonaniach demokratyczno-socjalistycznych. Uczestnik wojny domowej w Hiszpanii (1936-1937)...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Jagoda i Janek podróżują po Polsce" to III część serii logopedycznej "Kocham Czytać" autorstwa prof. Jagody Cieszyńskiej. Pakiet 18 zeszytów (31-48) w pudełku + GRATIS dwustronna...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
PUS Liczę w pamięci 5 informacje produktu: Liczę w pamięci 5. Dodawanie i odejmowanie w zakresie 1000 to piąta książeczka z kolekcji PUS pt."Liczę w pamięci". Seria ta została opracowana z...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Tytuł Elektro.Info 12/2017 Język polski Wydawnictwo Medium Rok wydania 2017 Wydanie 12 liczba stron 104 Format pdf Spis treści W numerze m.in.:• straty mocy w układach wyposażonych w filtry...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Z Wprowadzenia posiadają Państwo przed sobą książkę, która demonstruje duży wachlarz problemów: od teorii jąkania, poprzez opis metod terapeutycznych, do opowieści o historii Klubów J w Polsce....
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
PUS Czytanie Ze Zrozumieniem 2 - O Szarym Motylku dane produktu: Książeczka Czytanie ze zrozumieniem 2. O szarym motylku należy do linii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie czytania ze...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
PUS Logopedyczne potyczki 3. Głoski szumiące dane produktu: Logopedyczne potyczki 3. Głoski szumiące to książeczka PUS należąca do nowej mini kolekcji książeczek logopedycznych, skierowanych do...