Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
PUS Liczę w pamięci 5 dane towaru: Liczę w pamięci 5. Dodawanie i odejmowanie w zakresie 1000 to piąta książeczka z kolekcji PUS pt."Liczę w pamięci". Seria ta została opracowana z myślą o...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PUS Chrząszcz z Żyrzyna informacje produktu: Książeczka Chrząszcz z Żyrzyna to pierwsza z linii czterech książeczek PUS służących doskonaleniu słuchu fonemowego. Książęczka Chrząszcz z Żyrzyna...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
PUS Czytanie Ze Zrozumieniem 2 - O Szarym Motylku dane artykułu: Książeczka Czytanie ze zrozumieniem 2. O szarym motylku należy do serii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie czytania ze...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PUS Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku informacje produktu: Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku to książeczka należąca do linii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Pomoce dydaktyczne w praktyce edukacyjnej, poradnik do Mozaiki 40-elementowej.Mozaika to pomoc dydaktyczna, która wspaniale sprawdza się równocześnie w pracy indywidualnej, jak i grupowej w...
PUS Słowniczek poprawnej polszczyzny dane artykułu: Słowniczek poprawnej polszczyzny to piąta książeczka w kolekcji Słowniczków PUS, przygotowanych dla dzieci w młodszych klasach szkoły...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
barwny zeszyt z naklejkami powoduje, że nauka jest prawdziwą przyjemnością! Po każdym wytwarzanym zadaniu na dzieci czeka nagroda - naklejka z kotkiem. W serii: Naklejkowo 2-latka, Naklejkowo...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Najnowsza książeczka w rodzinie "Matematyka na wesoło" to bogaty zbiór ćwiczeń, zabaw i łamigłówek matematycznych asygnowanych dla dzieci w nauczaniu początkowym. Ćwiczenia zawarte w...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Logopedyczne potyczki 4. Głoski L-R to książeczka PUS należąca do nowej serii książeczek logopedycznych, skierowanych do dzieci w wieku wczesnoszkolnym.kolekcja "Logopedyczne potyczki"...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...