Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 66 produktów Producent: Epideixis Format-AB Muza Olesiejuk

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Liczę w pamięci 5. dodawanie i odejmowanie w zakresie 1000 marki Epideixis

$450.99 $ 800
PUS Liczę w pamięci 5 dane towaru: Liczę w pamięci 5. Dodawanie i odejmowanie w zakresie 1000 to piąta książeczka z kolekcji PUS pt."Liczę w pamięci". Seria ta została opracowana z myślą o...

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne,...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

PUS Chrząszcz z Żyrzyna 1 Doskonalenie słuchu fonemowego oraz czytania i pisania

$450.99 $ 800
PUS Chrząszcz z Żyrzyna informacje produktu: Książeczka Chrząszcz z Żyrzyna to pierwsza z linii czterech książeczek PUS służących doskonaleniu słuchu fonemowego. Książęczka Chrząszcz z Żyrzyna...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

pus. czytanie ze zrozumieniem 2. o szarym motylku, 77167502332KS (5273624)

$450.99 $ 800
PUS Czytanie Ze Zrozumieniem 2 - O Szarym Motylku dane artykułu: Książeczka Czytanie ze zrozumieniem 2. O szarym motylku należy do serii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie czytania ze...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Czytanie ze zrozumieniem 3. o ciekawskim kotku marki Epideixis

$450.99 $ 800
PUS Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku informacje produktu: Czytanie ze zrozumieniem 3. O ciekawskim kotku to książeczka należąca do linii tytułów PUS, których celem jest ćwiczenie...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Mozaika. podręcznik metodyczny do mozaiki... marki Epideixis

$450.99 $ 800
Pomoce dydaktyczne w praktyce edukacyjnej, poradnik do Mozaiki 40-elementowej.Mozaika to pomoc dydaktyczna, która wspaniale sprawdza się równocześnie w pracy indywidualnej, jak i grupowej w...

Epideixis Pus słowniczek poprawnej polszczyzny 5

$450.99 $ 800
PUS Słowniczek poprawnej polszczyzny dane artykułu: Słowniczek poprawnej polszczyzny to piąta książeczka w kolekcji Słowniczków PUS, przygotowanych dla dzieci w młodszych klasach szkoły...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Olesiejuk Naklejkowo. zabawy 4-latka. zeszyt 2

$450.99 $ 800
barwny zeszyt z naklejkami powoduje, że nauka jest prawdziwą przyjemnością! Po każdym wytwarzanym zadaniu na dzieci czeka nagroda - naklejka z kotkiem. W serii: Naklejkowo 2-latka, Naklejkowo...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Pus matematyka na wesoło 5 - marki Epideixis

$450.99 $ 800
Najnowsza książeczka w rodzinie "Matematyka na wesoło" to bogaty zbiór ćwiczeń, zabaw i łamigłówek matematycznych asygnowanych dla dzieci w nauczaniu początkowym. Ćwiczenia zawarte w...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

logopedyczne potyczki 4. głoski l-r, 94702802332KS (10970146)

$450.99 $ 800
Logopedyczne potyczki 4. Głoski L-R to książeczka PUS należąca do nowej serii książeczek logopedycznych, skierowanych do dzieci w wieku wczesnoszkolnym.kolekcja "Logopedyczne potyczki"...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * składniki żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x