Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 164 produkty Producent: Ekonomik Format-AB GREG KRAKOW praca zbiorowa Pwe

pracownicy administracji publicznej ćw. ekonomik, 9788377350584

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń jest dobrany do wydanego przez nas podręcznika Pracownicy administracji publicznej. Książka gromadzi 122 różnorodne ćwiczenia, które pozwalają uczniom na powtórzenie i utrwalenie...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

wybrane zagadnienia z prawa podręcznik ekonomik, 9788377350553

$450.99 $ 800
Przeznaczenie podręcznika:zawód: technik administracjikwalifikacja: A.68. Obsługa klienta w jednostkach administracjiczęść kwalifikacji: 1. Przygotowywanie dokumentów na podstawie przepisów prawa...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Kompetencje personalne i społeczne. podręcznik marki Ekonomik

$450.99 $ 800
W podręczniku w dostępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w rozmaitych sytuacjach w...

Sprzedaż produktów i usług reklamowych Podręcznik, 81926603485KS (6294190)

$450.99 $ 800
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia pozostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Podstawy przedsiębiorczości 2.0. ćwiczenia

$450.99 $ 800
Książka gromadzi 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, zróżnicowanych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest dokładnie dostosowany do treści i...

Ekonomik Kwalifikacja eka.01. obsługa klienta w jednostkach administracji. egzamin zawodowy

$450.99 $ 800
Klucz - odpowiedzi dla książki Kwalifikacja EKA.01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy Spis treści: I. Testy Odpowiedzi Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6 Test 7...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dopasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Ekonomik Kwalifikacja eka.01. obsługa klienta w jednostkach administracji. egzamin zawodowy

$450.99 $ 800
Książka Kwalifikacja EKA. 01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy asygnowana jest dla osób zdobywających zawód technologia administracji, które chcą przygotować się do...

podstawy finansów publicznych. podręcznik, 83508703485KS (6963798)

$450.99 $ 800
Książka w wyjątkowo przystępny i zrozumiały sposób wyjaśnia tajniki finansów publicznych. Mieści ona dużo przykładów, tabel, schematów, wzorów sprawozdań i rysunków, które powinny ułatwić...

prawo administracyjne ćwiczenia ekonomik

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń dostosowany jest do struktury podręcznika "Prawo administracyjne". Książka może być stosowana w szkołach jako materiał ćwiczeniowy. Materiały ćwiczeniowe są to materiały...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Podstawy przedsiębiorczości 2.0 w.2 marki Ekonomik

$450.99 $ 800
Podręcznik do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości. Może być użytkowany poprzez uczniów liceów ogólnokształcących, techników i szkół branżowych I stopnia - w klasach dedykowanych dla absolwentów...

kwalifikacja a.65/au.65 ekonomik

$450.99 $ 800
Książka Kwalifikacja A.65/AU.65. Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie asygnowana jest dla zawodu technik rachunkowości. Książka pomaga...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

zarys przedsiębiorczości. ćwiczenia

$450.99 $ 800
Książka posiada 328 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, najróżniejszych pod względem formy i stopnia trudności. Jest precyzyjnie dopasowana do treści i układu podręcznika zarys...

kwalifikacja a.18/au.20. prowadzenie sprzedaży. egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie

$450.99 $ 800
Książka Kwalifikacja A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie przeznaczona jest dla zawodu technik ekonomista.Książka pomaga...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * elementy żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

Rynkowy system finansowy, 89984401449KS (8777935)

$450.99 $ 800
Naczelną ideą podręcznika jest całościowe, systemowe ujęcie problematyki finansów gospodarki narodowej. Omawiane zagadnienia zostały podzielone na trzy części. Pierwsza część dotyczy pieniądza i...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x