Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
W podręczniku w dostępny sposób wyjaśnione są zagadnienia dotyczące osobowości, rozumienia, odczuwania i motywacji (kompetencje personalne) oraz funkcjonowania człowieka w najróżniejszych...
Przeznaczenie podręcznika: zawód: technik organizacji reklamy kwalifikacja: A.26. Sprzedaż produktów i usług reklamowychWszystkie zagadnienia zostały omówione w podręczniku w sposób maksymalnie...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Książka zawiera 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, różnorodnych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest dokładnie dopasowany do treści i układu...
Klucz - odpowiedzi dla książki Kwalifikacja EKA.01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy Spis treści: I. Testy Odpowiedzi Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6 Test 7...
Książka Kwalifikacja EKA. 01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy dedykowana jest dla osób zdobywających zawód technika administracji, które chcą przygotować się do...
Książka w szczególnie przystępny i zrozumiały sposób wyjaśnia tajniki finansów publicznych. Mieści ona dużo przykładów, tabel, schematów, wzorów sprawozdań i rysunków, które powinny ułatwić...
Zbiór ćwiczeń przypasowany jest do struktury podręcznika "Prawo administracyjne". Książka może być stosowana w szkołach jako materiał ćwiczeniowy. Materiały ćwiczeniowe są to materiały...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości. Może być wykorzystywany poprzez uczniów liceów ogólnokształcących, techników i szkół branżowych I stopnia - w klasach dedykowanych dla...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka gromadzi 328 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, zróżnicowanych pod względem formy i stopnia trudności. Jest skrupulatnie dostosowana do treści i układu podręcznika zarys...
Książka Kwalifikacja A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie dedykowana jest dla zawodu technik ekonomista.Książka pomaga...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Odpowiedzi do książki "Kwalifikacja A.36/AU.65. Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych". Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Odpowiedzi do książki "Kwalifikacja A.27/AU.30. Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie"ISBN: 9788377350829Kod paskowy:...