Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 161 produktów Producent: Creativo Didier Format-AB Pazdro Zielona Sowa

Saison 1 Podręcznik + CD + DVD A1+ - Wysyłka od 3,99 - porównuj ceny z wysyłką, 77641402131KS (5369056)

$450.99 $ 800
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, umożliwia trzy typy pracy z podręcznikiem. Krystaliczny układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

Chemia. związki organiczne. podręcznik do liceów i techników. zakres rozszerzony marki Pazdro

$450.99 $ 800
Związki ekologiczne to jeden z trzech modułów podręcznika do nauczania chemii w zakresie zwiększonym dla uczniów liceów i techników. Pozostałe dwa moduły to Fundamenty oraz Pierwiastki i związki...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

Matematyka kompendium maturalne / zakres podstawowy marki Pazdro

$450.99 $ 800
Kompendium ułatwi uczniom wydajne i produktywne przygotowanie się do matury z matematyki w zakresie podstawowym. Obejmuje wszystkie treści nauczania, których znajomość będzie sprawdzana na...

Didier Edito pro b1 francais professionnel podręcznik + cd + kod dostępu

$450.99 $ 800
Edito Pro B1 podręcznik + DVD + wersja online Odkryj nową metodę do nauki języka francuskiego w biznesie! Interakcja w języku francuskim w świecie zawodowym dzięki pięciu modułom...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Matematyka lo kl.3 zbiór zadań / zakres podstawowy marki Pazdro

$450.99 $ 800
Matematyka w liceum i w technikum zgodna z podstawą programową obowiązującą od września 2012 roku: uczy ścisłego myślenia sprzyja samodzielnej pracy ucznia daje podstawy języka niezbędnego do nauki...

Matematyka LO kl.3 podręcznik / zakres rozszerzony

$450.99 $ 800
Podręcznik jest zgodny z podstawą programową obowiązującą od roku szkolnego 2012/13. W podręczniku omówione zostały m.in. Zagadnienia dotyczące: funkcji wykładniczej i logarytmicznej, analizy...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

chemia lo zb.zadań zak.rozszerzony pazdro oe

$450.99 $ 800
Ten zbiór nawiązuje do powszechnie znanego i cenionego Zbioru zadań z chemii dla szkół przeciętnych. Oprócz wielu nowych zadań umieszczono tu prawie wszystkie zadania występujące we wspomnianym...

Matematyka 3 Podręcznik Liceum Zakres podstawowy, 65688502915KS (1517594)

$450.99 $ 800
Podręcznik przeznaczony jest do nauki matematyki w trzeciej klasie liceum i technikum o profilu podstawowym. Posiada przystępne omówienie najważniejszych zagadnień dotyczących funkcji wykładniczej...

Chemia lo. zakres podstawowy. chemia na co dzień marki Pazdro

$450.99 $ 800
Podręcznik ten jest przeznaczony dla uczniów liceów ogólnokształcących i profilowanych, techników, a także szkół zawodowych.Autorzy zmierzyli się w tej książce z nieprzychylnym nastawieniem i...

chemia. próbne arkusze maturalne. zestaw 1. poziom rozszerzony

$450.99 $ 800
Przygotowany komplet 1. Składa się z sześciu arkuszy. Zadania w poszczególnych arkuszach są opracowane zgodnie z wytycznymi i wymogimi CKE, przedstawionymi w informatorze o egzaminie maturalnym z...

edito cahier d'activites a2. ćwiczenia + cd

$450.99 $ 800
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Edito a2 podręcznik +cd +dvd - wysyłka od 3,99 marki Didier

$450.99 $ 800
Edito to metoda zezwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Posiada urozmaicony dobór tekstów zezwalających na...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Chemia w szkole podstawowej. 900 zadań OE, 87640902915KS (8001855)

$450.99 $ 800
Zbiór obejmuje wszystkie obowiązujące treści nauczania z nowej podstawy programowej. Jest adresowany do uczniów szkół podstawowych, niezależnie od tego, z jakich podręczników korzystają. Posiada...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...

Saison 4. podręcznik + cd. poziom b2 marki Didier

$450.99 $ 800
interesujący podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych inicjujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem konkretne strony Latitudes....

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Generation b2 podręcznik + ćwiczenia + cd mp3+ dvd marki Didier

$450.99 $ 800
kolekcja Generation: - Wszystko w jednym metoda: podręcznik + zeszyt ćwiczeń + CD mp3 i DVD. - wzmocnienie nauki gramatyki i leksykonu. - materiały wideo ukazujące francuską młodzież w...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x