Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik ucznia z multimedialną płytą DVD zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do ulepszonego podziału materiału i do regularnego postępu w pracy Nowa kompozycja oparta na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Książka Rvision en franais langue trangere (FLE), w linii Pratique adresowana do starszej młodzieży i dorosłych uczących się języka francuskiego, poziom A2. Pratique Rvision A2 pozwala uczącemu się...
Ksiazka gromadzi wiadomosci dotyczace spawania stali wytrzymałych na korozje. Przeznaczona jest dla uczestników kursów spawania i spawaczy i instruktorów spawania chcacych poszerzyc swoja wiedze....
Książka ucznia w kolekcji En contact, do nauki języka francuskiego, asygnowana dla starszej młodzieży i dorosłych, poziom A1/A2. Podręcznik, który przygotowuje do natychmiastowej komunikacji. En...
Intensywny kurs języka francuskiego asygnowany dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i osób dorosłych, które rozpoczynają naukę języka francuskiego. Każda z czterech części kursu przewidziana jest...
W książce skatalogowano w sposób zwięzły wiadomości niezbędne w nauce zawodu tynkarza. Książka adresowana jest do odósb dorosłych, uczestników odpowiednich kursów, a także do osób chcących...
Zeszyt ćwiczeń w linii En contact do nauki języka francuskiego, przeznaczonej dla starszej młodzieży i dorosłych, poziom A1/A2. Metoda, która przygotowuje do natychmiastowej komunikacji. En contact...
Ćwiczenia do podręcznika Nouveau Jus d'orange, 2 edycja, poziom 2 (A1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do...
Podręcznik Nouveau Jus d’orange, 2 edycja, poziom 1 (A1.1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmodyfikowany układ sześciu działów, które przyczyniają się do ulepszonego...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
W książce przedstawiono warianty, cechy podstawowego tworzywa stosowanego w stolarstwie, czyli drewna i tworzyw drewnopodobnych, a więc sklejek, płyt stolarskich, płyt wiórowych i paździerzowych...
Podręcznik z serii En contact do nauki języka francuskiego dedykowanej dla starszej młodzieży i dorosłych, na poziomie B1. To podręcznik, który przygotowuje do natychmiastowej komunikacji. En...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...