Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Tom 4:ilość stron: 547liczba zadań / poleceń: 1554Zakres materiału:Genetyka (genetyka konwencjonalna, ekspresja genów i jej regulacja, zmienność, mutacje i choroby genetyczne, krzyżówki i rodowody,...
Tom 1:ilość stron: 600liczba zadań / poleceń: 1513Zakres materiału:Komórka (budowa komórki, komponenty chemiczne komórki, podziały komórkowe, transport komórkowy),Bakterie i wirusy,Protisty,Grzyby...
Tom 3:liczba stron: 649ilość zadań / poleceń: 1953Zakres materiału:Anatomia i fizjologia człowieka (skóra i tkanki zwierzęce, układ ruchu, układ pokarmowy, układ oddechowy, układ krwionośny, układ...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Tom 2 zbioru zadań posiada 439 stron zadań przyporządkowanych do odpowiednich działów wraz z odpowiedziami i pełnymi rozwiązaniami do wszelkich zadań obliczeniowych. Tom 2 demonstruje zagadnienia z...
sprawdź się z Pierwszoteścikiem odnajdziesz w nim testy kompetencji sprawdzające wiedzę po 1 klasie szkoły podstawowej.Każda książka z linii "Teściki" mieści komplet testów kompetencji...
Tom 3 zbioru zadań mieści 521 stron zadań przyporządkowanych do odpowiednich działów wraz z odpowiedziami i pełnymi rozwiązaniami do wszystkich zadań obliczeniowych. Tom 3 ukazuje zagadnienia z...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Tom 3:liczba stron: 645ilość zadań / poleceń: 1195Zakres materiału:– węglowodory,– alkohole i fenole,– aldehydy i ketony,– kwasy karboksylowe,– estry i tłuszcze,– związki naturalne zawierające...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...