Ćwiczenia do szkól na poziomie gimnazjalnym do nauki języka francuskiego na poziomie A1Kod paskowy: 9782090389258Rok wydania: 2016Kod wydawcy: 30749liczba stron: 80Oprawa: MiękkaPKWiU:...
Podręcznik zgodny z podstawą programową kształcenia ogólnego określoną w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 14 lutego 2017 r. W sprawie podstawy programowej wychowania przedszkolnego...
Grammaire Progressive du Francais, poziom progresywny, mieści równocześnie ogólny zarys gramatyki, jak i trudności gramatyczne. Dedykowany jest dla studentów, dorosłych i młodzieży na poziomie...
Podręcznik do nauki języka francuskiego dedykowany dla młodzieży od 11. Roku życia. Każda z trzech części kursu przewidziana jest na ok. 50-90 godzin nauki. Kurs łączący naukę języka obcego z dobrą...
Czwarta edycja gramatyki z serii Progressive do nauki języka francuskiego jako obcego przeznaczona dla starszej młodzieży, a także dorosłych na poziomie średniozaawansowanym (A2/B1).Co świadczy o...
Podręcznik zgodny z podstawą programową kształcenia ogólnego określoną w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 14 lutego 2017 r. W sprawie podstawy programowej wychowania przedszkolnego...
Podręcznik zgodny z podstawą programową kształcenia ogólnego określoną w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 14 lutego 2017 r. W sprawie podstawy programowej wychowania...
VA BENE! Klasy 8 podręcznik + zawartość online PODRĘCZNIK W PRZYGOTOWANIU - OCZEKUJE NA NADANIE NUMERU MEN. Pionierska seria podręczników do nauki języka włoskiego od podstaw w klasach 7 i 8...
Tendances, la méthode de français qui fait bouger l'apprentissage!Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des savoirs, on découvre des modes de vie... Grâce a des outils...
Amis et compagnie to pozycja autorstwa Colette Samson przeznaczona dla uczniów, którzy ukończyli już 11 lat. Autorka opracowała własną metodę nauczania języka obcego. Opiera się ona na intensywnym...
Podręcznik do szkól na poziomie ponadgimnazjalnym i prywatnych do nauki języka francuskiego na poziomie B1 z płytą CDKod paskowy: 9782090385311Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur Jacques, Gibbe...
Podręcznik do nauki języka francuskiego na poziomie ponadgimnazjalnym i w szkołach językowychISBN: 9782090385281Kod paskowy: 9782090385281Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur Jacques, Gibbe Colette,...
Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des savoirs, on découvre des modes de vie... Grâce a des outils efficaces au service d'un enseignement facile a mettre en...
Avec Tendances, le français est pratiqué activement. On partage des savoirs et on découvre des modes de vie grâce a des outils efficaces au service d'un enseignement facile a mettre en ouvre.Un...
Tendances jest progresywnym podręcznikiem ze szczególnym podejściem do scenariuszy związanych z prawdziwym życiem. Zawiera przygotowanie do egzaminu DELF.ISBN: 9782090385328Kod paskowy:...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego na poziomie ponadgimnazjalnym i w szkołach językowychISBN: 9782090385298Kod paskowy: 9782090385298Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur JacquesRok wydania: 2016Kod...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...