Ćwiczenia do szkól na poziomie gimnazjalnym do nauki języka francuskiego na poziomie A1Kod paskowy: 9782090389258Rok wydania: 2016Kod wydawcy: 30749ilość stron: 80Oprawa: MiękkaPKWiU:...
Grammaire Progressive du Francais, poziom zaawansowany, gromadzi zarówno ogólny zarys gramatyki, jak i trudności gramatyczne. Asygnowany jest dla studentów, dorosłych i młodzieży na poziomie...
Podręcznik zgodny z podstawą programową kształcenia ogólnego określoną w rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 14 lutego 2017 r. W sprawie podstawy programowej wychowania przedszkolnego...
VA BENE! Klasy 8 podręcznik + zawartość online PODRĘCZNIK W PRZYGOTOWANIU - OCZEKUJE NA NADANIE NUMERU MEN. Prekursorska linia podręczników do nauki języka włoskiego od podstaw w klasach 7 i 8...
Tendances, la méthode de français qui fait bouger l'apprentissage!Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des savoirs, on découvre des modes de vie... Grâce a des outils...
Podręcznik do nauki języka francuskiego na poziomie ponadgimnazjalnym i w szkołach językowychISBN: 9782090385281Kod paskowy: 9782090385281Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur Jacques, Gibbe Colette,...
Podręcznik do szkól na poziomie ponadgimnazjalnym i prywatnych do nauki języka francuskiego na poziomie B1 z płytą CDKod paskowy: 9782090385311Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur Jacques, Gibbe...
Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des savoirs, on découvre des modes de vie... Grâce a des outils efficaces au service d'un enseignement facile a mettre en...
Amis et compagnie to pozycja autorstwa Colette Samson asygnowana dla uczniów, którzy ukończyli już 11 lat. Autorka opracowała własną metodę nauczania języka obcego. Jest oparte ona na dynamicznym...
Avec Tendances, le français est pratiqué activement. On partage des savoirs et on découvre des modes de vie grâce a des outils efficaces au service d'un enseignement facile a mettre en ouvre.Un...
Tendances jest postępowym podręcznikiem ze szczególnym podejściem do scenariuszy związanych z prawdziwym życiem. Posiada przygotowanie do egzaminu DELF.ISBN: 9782090385328Kod paskowy:...
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego na poziomie ponadgimnazjalnym i w szkołach językowychISBN: 9782090385298Kod paskowy: 9782090385298Autorzy: Girardet Jacky, Pécheur JacquesRok wydania: 2016Kod...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to nad wyraz fascynująca i przystępna dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to stanowczo fascynująca i nietrudna dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to wyjątkowo fascynująca i prosta dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i rzetelnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Książkę tę napisałyśmy na prośbę naszych uczniów, przygotowujących się do egzaminu maturalnego z chemii – i to właśnie im chciałybyśmy podziękować bardzo.Książka ta nie jest podręcznikiem ani...