Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 86 produktów Producent: Aspra Format-AB Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego Zielona Sowa

Wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego Pediatria t.1 br - jacek józef pietrzyk, przemko kwinta

$450.99 $ 800
Pediatria – postępowy, aktualny, przejrzysty, multimedialny podręcznik na miarę nowych wyzwań pediatrii, dedykowany równocześnie dla studentów medycyny, lekarzy podczas specjalizacji, jak i dla...

Wprowadzenie do systemowego rozumienia rodziny

$450.99 $ 800
Książka jest dedykowana dla tych psychologów, psychiatrów i lekarzy rodzinnych, którzy są zainteresowani teoretycznymi podstawami systemowej terapii rodzin. Praca, pisana z perspektywy paradygmatu...

Schizofrenia Poznawczo-behawioralny trening umiejętności społecznych Praktyczny przewodnik

$450.99 $ 800
progresywna metoda łącząca trzy sprawne praktyki terapeutyczne.Jedną z oznak schizofrenii jest upośledzenie funkcjonowania społecznego, prowadzące do ograniczenia kontaktów, wykluczenia i trudności...

Wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego Kompendium histologii

$450.99 $ 800
Zwarty i nowoczesny podręcznik napisany poprzez profesorów Katedry Histologii Collegium Medium Uniwersytetu Jagiellońskiego. Prezentuje w dostępny sposób strukturę mikroskopową i jej powiązania z...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Etyczne dziennikarstwo - Tadeusz Kononiuk

$450.99 $ 800
Przemiany, jakim podlega zawód dziennikarza od początku XXI w., prowokują niemało pytań wśród badaczy i znawców literatury przedmiotu. Praca nad gromadzeniem, przetwarzaniem i interpretacją...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza bezkompromisowcowa przetwórstwa spożywczego; * elementy żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość surowców...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 Kwalifikacja T.6, T.15 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Monika, 85395604017KS (7253556)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...

hotelarstwo. część iii. działalność recepcji, 9788389184504

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych" - Elżbieta Żochowska

$450.99 $ 800
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej asygnowany dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Mieści 5 zestawów pytań (część pisemna), a także 5 zadań (część użyteczna), które mają pomóc...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x