Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 124 produkty Producent: Ars Musica Empik.com Format-AB Lingea Literat

Miniatury matematyczne 18 matematyka dla dużych.. marki Empik.com

$450.99 $ 800
Matematyka dla wielkich i drobnych Niniejsza broszura dedykowana jest dla uczniów szkół podstawowych. Wśród tematów poruszanych w niniejszej broszurze można wyróżnić zadania tekstowe logiczne o...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

Stary człowiek i morze Ernesta Hemingwaya. Streszczenie, analiza, interpretacja - Opracowanie zbiorowe, 88471102944KS (8147876)

$450.99 $ 800
Streszczenie, dokładna analiza, charakterystyka bohaterów, ważne pojęcia konieczne przy omawianiu lektury, testy sprawdzające z kluczem, krzyżówki. Przezroczysty układ, wygodny format. Perfekcyjna...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

Literat Krzyżacy henryka sienkiewicza

$450.99 $ 800
Szczegółowe i spore streszczenie, precyzyjna analiza, charakterystyka bohaterów, ważne pojęcia niezbędne przy omawianiu lektury, przykładowe zagadnienia, testy sprawdzające z kluczem, krzyżówki....

ŚLUBY PANIEŃSKIE OPRACOWANIE

$450.99 $ 800
Do dłoni polskich Czytelników oddajemypierwsze zagraniczne wydanie wspomnień Ericha von Mansteina Auseinem Soldatenleben, opisujących początek jego służby wojskowej iokres międzywojenny. Pierwsze...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Robinson kruzoe opracowanie marki Literat

$450.99 $ 800
Szczegółowe i dostępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie posiada w dodatku m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów,...

Gotowe wypracowania z historii dla szkół średnich, 33202501403KS (18268)

$450.99 $ 800
Gotowe wypracowania z historii dla szkół przeciętnychCzęść trzeciaISBN: 8387851213Kod paskowy: 9788387851217Autorzy: Kwatkiewicz PiotrRok wydania: 2000Kod wydawcy: 30167Miejscowość: BUKilość stron:...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...

PINOKIO OPRACOWANIE, 60813002944KS (4925641)

$450.99 $ 800
Szczegółowe i dostępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie zawiera też m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów...

GRAŻYNA OPRACOWANIE

$450.99 $ 800
Szczegółowe i wielkie streszczenie, dokładna analiza.Charakterystyka postaci m.in.: Grażyna, Litawor, Rymwid.Przynależność gatunkowa powieść poetycka.Problematyka utworu historia w Grażynie,...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Literat Giaur opracowanie

$450.99 $ 800
Szczegółowe i pokaźne streszczenie, staranna analiza.Bohaterowie: Giaur, Hassan, Leila.Przynależność wysokojakościowa powieść poetycka.Problematyka utworu konflikt zbuntowanej jednostki ze...

Literat Kwiat kalafiora

$450.99 $ 800
- Szczegółowe i wielkie streszczenie, staranna analiza. - Charakterystyka postaci. - Przynależność gatunkowa – współczesna powieść obyczajowa. - Problematyka utworu – miłość w rodzinie, o miłości...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Szkolny rozmównik polsko-francuski marki Lingea

$450.99 $ 800
Rozmównik łączy w sobie zalety słownika i rozmówek. Posiada ułożone alfabetycznie hasła, które odpowiadają podstawowemu zasobowi słownictwa. Pod każdym z nich znajduje się sporo użytecznych zdań,...

Lingea Szkolny rozmównik polsko-angielski

$450.99 $ 800
Rozmównik szkolny to najmłodsza z tej serii pomoc w nauce języka angielskiego. Łączy w sobie mocne strony słownika i rozmówek. Zawiera ułożone alfabetycznie hasła, które odpowiadają podstawowemu...

Powtórka z matematyki klasa 3 marki Literat

$450.99 $ 800
Książka zawiera zbiór różnych ćwiczeń z matematyki dla trzecioklasistów, dzięki którym dziecko utrwali i poszerzy wiedzę z takich zagadnień, jak: dodawanie i odejmowanie do 1000, dzielenie i...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x