Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących stopnie A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część serii Clan 7 składa się z podręcznika,...
Kurs składa się z czterech podręczników, obejmujących poziomy A1 (części pierwsza i druga) i A2 (części trzecia i czwarta) zgodnie z ESOKJ. Każda część serii Clan 7 składa się z podręcznika wraz z...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zeszyt ćwiczeń będący uzupełnieniem do podręcznika Clan 7 część 2, odpowiada poziomowi A1 według Europejskiego systemu opisu kształcenia językowego i składa się z 9 rozdziałów powiązanych treścią z...
Zeszyt ćwiczeń będący uzupełnieniem do podręcznika Clan 7, odpowiada poziomowi A1 według Europejskiego systemu opisu kształcenia językowego i składa się z 9 rozdziałów powiązanych treścią z...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
NUEVO PRISMA to świeże wydanie sześcioczęściowego kursu asygnowanego dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dla dorosłych, odpowiadającego poziomom kompetencji od A1 do C2, w Europejskim systemie...
Ćwiczenia na poziomie C2 do linii podręczników Nuevo Prisma, która jest rezultatem połączenia najnowszych tendencji w metodologii nauczania języków obcych i możliwości, jakie dają świeże...
Vale! 2 podręcznik. Cada volumen está formado por diez unidades de aprendizaje y tres unidades de revisión y comprobación; contiene, además, breves historias que profesor y alumnos pueden leer y...