Porównaj zanim kupisz

REA - Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom VPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).przystępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej.Wyjaśnia najważniejsze terminy ekonomiczne.charakteryzuje różne warianty działalności gospodarczej, dzięki temu uczeń lepiej zrozumie zagadnienia związane z hotelarstwem.Uczy czytania ze zrozumieniem ustaw i aktów prawnych.Podręcznik przygotowuje nie tylko do egzaminu zawodowego, lecz także do sprawnego funkcjonowania na rynku pracy w roli pracownika i przyszłego pracodawcy. Dostarcza danych {pomocn|przydatn)ych przy rozpoczynaniu własnej działalności gospodarczej w branży hotelarskiej.

Autorzy: Renata Tylińska, Maria Wajgner
EAN: 9788302146985
Format: 17x24 cm
Ilość stron: 280
ISBN: 9788302146985
Klasa: ZSZ 1-3
Oprawa: broszurowa
Rok wydania: 2014
Wydawnictwo: WSiP
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x