Nóż stołowy osadzony z linii ANSER produkowany z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/10. Można myć w zmywarkach gastronomicznych. Uwaga: towar sprzedawany w opakowaniach po 12 sztuk. Cena towaru...
Nóż do sera osadzony z linii ANSER wytwarzany z wysokiej jakości stali rdzoodpornej 18/10. Można myć w zmywarkach gastronomicznych. Uwaga: Na zdjęciu przedstawiamy komplet Anser - wartość dotyczy...
Widelec przystawkowy z linii ANSER wykonany z wysokiej jakości stali rdzoodpornej 18/10. Można myć w zmywarkach gastronomicznych. Uwaga: artykuł sprzedawany w opakowaniach po 12 sztuk. Wartość...
N óż kuchenny HACCP do mięsa czerwonego marki Forgast. Długość ostrza 15 cm. Rączka z polipropylenu w odcieniu czerwonym. Pasuje do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do mięsa czerwonego producenta Forgast. Długość ostrza 18 cm. Rączka z polipropylenu w kolorze czerwonym. Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do warzyw, do oczkowania ziemniaków marki Forgast. Długość ostrza 6,5 cm. Rączka z polipropylenu w kolorze zielonym. Pasuje do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do mięsa czerwonego firmy Forgast. Długość ostrza 21 cm. Rączka z polipropylenu w kolorze czerwonym. Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do mięsa czerwonego firmy Forgast. Długość ostrza 22 cm. Rączka z polipropylenu w odcieniu czerwonym. Pasuje do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
Nóż przystawkowy mono Ascot z linii Arcade marki Eternum. Wytwarzany ze stali nierdzewnej 18/10 o długości 20,8 cm. Sztućce ETERNUM, wyprodukowane od 1924 r. To połączenie designu, estetyki i...
N óż kuchenny HACCP do warzyw producenta Forgast. Długość ostrza 22 cm. Rączka z polipropylenu w kolorze zielonym. Pasuje do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do warzyw marki Forgast. Długość ostrza 15 cm. Rączka z polipropylenu w kolorze zielonym. Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do mięs gotowanych i wędlin firmy Forgast. Długość ostrza 22 cm. Rączka z polipropylenu w odcieniu brązowym. Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do warzyw producenta Forgast. Długość ostrza 18 cm. Rączka z polipropylenu w odcieniu zielonym. Pasuje do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do obierania warzyw marki Forgast. Długość ostrza 6,5 cm. Rączka z polipropylenu w odcieniu czerwonym. Pasuje do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do wędlin i mięs gotowanych firmy Forgast. Długość ostrza 15 cm. Rączka z polipropylenu w odcieniu brązowym. Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do mięsa gotowanego i wędlin firmy Forgast. Długość ostrza 18 cm. Rączka z polipropylenu w kolorze brązowym. Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
Nóż kuchenny HACCP do warzyw firmy Forgast. Długość ostrza 21 cm. Rączka z polipropylenu w odcieniu zielonym. Pasuje do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
N óż kuchenny HACCP do mięsa gotowanego i wędliny firmy Forgast. Długość ostrza 21 cm. Rączka z polipropylenu w kolorze brązowym. Pasuje do mycia w zmywarkach gastronomicznych.
Widelec do ślimaków z linii ANSER wyprodukowany z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/10. Można myć w zmywarkach gastronomicznych. Uwaga: Na zdjęciu demonstrujemy zestaw Anser - cena dotyczy...
Łyżka do serwowania z linii ANSER tworzona z wysokiej jakości stali rdzoodpornej 18/10. Można myć w zmywarkach gastronomicznych. Uwaga: Na zdjęciu przedstawiamy pakiet sztućców Anser - cena dotyczy...