ŻELAZKO PAROWE DA36 press prasowanie z parą w pionie i poziomieprasowanie na suchozbiornik na wodę – 300mlstarannie ukształtowana stopa ceramiczna: 25x12,5 cmproduktywność parowania do...
Czas ładowania:1,5 h;Czas pracy bezprzewodowej:60 min;Funkcje dodatkowe:golenie ciała;Gwarancja:24 miesiące;Inne:3-minutowe ładowanie umożliwiające jedno golenie;Interoperacyjność 3.1 - link do...
Piec do gotowania w niskich temperaturach marki Hendi. Do wolnego przygotowywania albo odgrzewania żywności przy pomocy szczególnie starannie ustawianego i kontrolowanego cyklu. Z sondą...
Ręczny wyciskacz do owoców cytrusowych. Wyciskarka tworzona z wysokiej jakości stopu cynku i stali rdzoodpornej. Część wyciskająca (prasa i pojemnik) wykonane ze stali rdzoodpornej. Dzięki...
Przystawka – wyciskarka do soków wolnoobrotowa. Proces pozyskiwania soku przypomina tłoczenie na zimno, dzięki czemu sok nie traci cennych minerałów. Dzbanek na sok o obszerności 0,4 l. Korek...
Cyrkulator termiczny do gotowania sous vide Junior. Cyrkulator termiczny, skrupulatny, z kontrolą temperatury. Ekran dotykowy 4 calowy o wysokiej rozdzielczości. Pasuje do naczyń o niewielkiej...
Urządzenie o pojemności 5,4 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp.Urządzenie może przyrządzić jednorazowo 30 porcji ryżu - miarka 180 ml ascetycznego ryżu. Po ugotowaniu można trzymać ryż w...
Naczynie, garnek o objętości 1,8 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp. Pojemnik posiada od 4 do 10 miarek suchego ryżu. Po ugotowaniu można trzymać ryż w cieple. Pojemnik na ryż produkowany...
Maszynka do makaronu. Znakomita do przygotowywania świeżego makaronu (maksymalna szerokość ciasta 14 cm). Pokrętło regulacji grubości ciasta w 7 krokach od 0,2 do 2,5 mm. Trzy wałki/ostrza ze stopu...
Urządzenie do gotowania makaronu o objętości 10 l. Dedykowane dla przeciętnej wielkości lokali gastronomicznych do przygotowania makaronów, pierogów, a nawet do gotowanych w wodzie warzyw....
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Idealne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE firmy Hendi. Prezentowany model powinien...
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Urządzenie z pokrywą z uszczelką silikonową. Regulacja temperatury co 0,5oC z zakresem regulacji 45-95oC....
Naczynie, garnek Budget Line o obszerności 4,2 l dedykowane do gotowania ryżu, kaszy itp. Pokrywa tworzona z aluminium. Pojemnik wewnętrzny pokryty powłoką nieprzywierającą. Łatwy w utrzymaniu...
Stan: nowy. Naczynie, garnek Budget Line o objętości 10 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp. Pokrywa wykonana z aluminium. Pojemnik wewnętrzny pokryty powłoką nieprzywierającą. Nietrudny w...
URZĄDZENIE IVIDE PLUS SOUS-VIDE - dokładny cyrkulator temperatury ze sterowaniem temperaturą. 4-calowy wyświetlacz dotykowy. Dzięki zaciskowi nadaje się do każdego kolistego albo płaskiego naczynia...
WYCISKARKA WOLNOOBROTOWA idealny do każdej kuchniBPA FREEDo 30% więcej sokuspory otwór wlotowyZabezpieczenie SAFETY LOCKCicha pracatechnika HEAVY PRESS2 kierunki pracy silnikaW zestawie 2 filtry ze...
Bezpieczeństwo:automatyczne wyłączenie po zdjęciu z podstawy, zabezpieczenie przed nadmiernym wypływem wody, zabezpieczenie przed otwarciem pokrywy w trakcie gotowania, zabezpieczenie przed...
Kuchenka elektryczna PG10N drobna i ergonomiczna - kuchenka turystyczna! Przyda sie do gotowania na kampingu i w ogrodowej altanie z dostępem do prądu. Poratuje podczas remontu albo przerwy w...
Kuchenka Elektryczna PŁYTA cieplnA PODWÓJNA PG20 Kuchenka elektryczna pozwala gotować wszędzie tam gdzie nie ma dostępu do gazu. Bez dwóch zdań sprawdzi się na działce czy w domku letniskowym. Dwie...