Suszarka do żywności Profi Line Hendi. Obudowa wytwarzana ze stali nierdzewnej. Do suszenia owoców, warzyw, ziół, miesa, ryb, itp. Ciepłe powietrze rozprowadzane za pomocą cichego wentylatora...
Suszarka do żywności Profi Line Hendi. Pokrywa wytwarzana ze stali nierdzewnej. Do suszenia owoców, warzyw, ziół, miesa, ryb, itp. Ciepłe powietrze rozprowadzane za pomocą cichego wentylatora...
Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania Sous Vide IVIDE. Wodoodporna obudowa IPX7.wyświetlacz wyświetlający informację o temperaturze i czasie pracy nietrudny w obsłudze. Automatyczne zabezpieczenie...
automatyczne rozmrażanie chłodziarki:tak;Bezszronowa (No Frost):nie;Bezszronowa (No Frost):brak;Czas utrzymania temperatury w przypadku braku zasilania:24 h;dopełniające informacje:oświetlenie...
Piec do gotowania w niskich temperaturach firmy Hendi. Do wolnego przygotowywania lub odgrzewania żywności za pomocą niezwykle precyzyjnie ustawianego i kontrolowanego procesu. Z sondą temperatury,...
Ręczny wyciskacz do owoców cytrusowych. Wyciskarka wytworzona z wysokiej jakości stopu cynku i stali rdzoodpornej. Część wyciskająca (prasa i pojemnik) wytworzone ze stali nierdzewnej. Dzięki...
Cyrkulator cieplny do gotowania sous vide Junior. Cyrkulator cieplny, skrupulatny, z kontrolą temperatury. Wyświetlacz dotykowy 4 calowy o wysokiej rozdzielczości. Pasuje do naczyń o śladowej...
Urządzenie o pojemności 5,4 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp.Urządzenie może przyrządzić jednorazowo 30 porcji ryżu - miarka 180 ml minimalistycznego ryżu. Po ugotowaniu można trzymać...
Maszynka do makaronu. Nadzwyczajna do przygotowywania świeżego makaronu (maksymalna szerokość ciasta 14 cm). Pokrętło regulacji grubości ciasta w 7 krokach od 0,2 do 2,5 mm. Trzy wałki/ostrza ze...
Urządzenie do gotowania makaronu o obszerności 10 l. Dedykowane dla średniej wielkości lokali gastronomicznych do przygotowania makaronów, pierogów, a nawet do gotowanych w wodzie warzyw....
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Perfekcyjne urządzenie do gotowania w niskich temperaturach SOUS-VIDE firmy Hendi. Prezentowany model...
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach potraw zapakowanych próżniowo w woreczki. Urządzenie z pokrywą z uszczelką silikonową. Regulacja temperatury co 0,5oC z zakresem regulacji 45-95oC....
Naczynie, garnek Budget Line o obszerności 4,2 l asygnowane do gotowania ryżu, kaszy itp. Obudowa wytworzona z aluminium. Pojemnik wewnętrzny pokryty powłoką nieprzywierającą. Nietrudny w...
Stan: nowy. Naczynie, garnek Budget Line o objętości 10 l przeznaczone do gotowania ryżu, kaszy itp. Pokrywa wyprodukowana z aluminium. Pojemnik wewnętrzny pokryty powłoką nieprzywierającą. Prosty...