Wałek do ciasta Forgast produkowany ze stali nierdzewnej. Tuleje ślizgowe. Powierzchnia wałkująca o długości 25 cm. Długość całego wałka 47 cm. Bardzo ciężki.
Wąska szpatuła prosta o długości całkowitej 38 cm marki Forgast dedykowana do masy cukierniczej. Powierzchnia robocza szpatuły o rozmiarach 26x4 cm wytworzona ze stali rdzoodpornej. Rączka o...
Masywna łopatka producenta Forgast o szerokiej powierzchni - rewelacyjna do przewracania hamburgerów. Powierzchnia robocza 14,5x11 cm. Długość kompletna 30,5 cm. Długość rączki 12,5 cm.
Nożyce do drobiu stalowe Forgast. Rękojeść przypasowana w sposób uniemożliwiający gromadzenie się resztek w miejscach łączenia. Można myć w zmywarkach i wyparzać.
Tarka 3-stronna marki Forgast wytwarzana ze stali rdzoodpornej. Zrównoważona podstawa uniemożliwiająca przesuwaniu. Do rozmaitej wielkości wiórków: do miazgi, wiórków minimalnych i grubych.
Łopatka do pizzy albo tortu marki Forgast tworzona ze stali rdzoodpornej z rączką z tworzywa. Długość całej łopatki 24,5 cm. W najszerszym miejscu łopatka ma 5,5 cm, w najwęższym - 2,5 cm. Długość...
Łopatka, szpatuła kątowa pokaźna firmy Forgast o długości całkowitej 26,5 cm. Nieprzeciętna do nakładania porcji z patelni, ale także do celów cukierniczych. Powierzchnia robocza o wymiarach...
Pojemnik GN 1/3 z poliwęglanu o głębokości 6,5 cm firmy Forgast to estetyczny sposób na przechowywanie i eksponowanie żywności w zakresie temperatur od -40 do +99ºC. Znajdzie więc wykorzystanie...
Pojemnik GN 1/3 z poliwęglanu o głębokości 15 cm firmy Forgast to estetyczny sposób na przechowywanie i eksponowanie żywności w zakresie temperatur od -40 do +99ºC. Wynajdzie więc użycie w...
Pojemnik GN 1/3 z poliwęglanu o głębokości 10 cm firmy Forgast to estetyczny sposób na przechowywanie i eksponowanie żywności w zakresie temperatur od -40 do +99ºC. Znajdzie więc użycie w...
Pojemnik GN 1/2 z poliwęglanu o głębokości 15 cm marki Forgast to estetyczny sposób na przechowywanie i eksponowanie żywności w zakresie temperatur od -40 do +99ºC. Odszuka więc zastosowanie w...