FISKARS Nóż do chleba 22cm All Steel 1062883 Nóż do chleba Fiskars All Steel przeznaczony jest do krojenia przeróżnych rodzajów pieczywa, także o twardej skórceNoże z linii All Steel łączą...
Osłona na patelnię z otworami Fiskars Pokrywka jest odporna na temperaturę, służy do zakrycia patelni. Wytworzona z silikonu i nylonu umocnionego o szklane włókna. Zapobiega pryskaniu oleju i...
FISKARS Ostrzałka stalowa Ostrzałka przeznaczona do wszystkich rodzajów noży FiskarsBezpieczny, przeciwpoślizgowy uchwyt z powłoką Softouch™ Osłona na palce dla pokaźniejszego...
FISKARS EDGE Nóż rodzaj Santoku, 17 cm Nóż rodzaju azjatyckiego dedykowany do porcjowania mięsa i ryb oraz siekania warzywHRC 53Japońska stal nierdzewna wymiary towaru: długość: 17 cmwaga: 123 g...
FISKARS FF Nóż do pomidorów Nóż Functional Form ™ z ząbkowanym ostrzem, idealny do krojenia warzyw i owoców o śliskiej skórce Bezpieczny, antypoślizgowy uchwyt z powłoką Softouch™ Osłona na palce...
FISKARS FF Widelec do mięsa Widelec Functional Form ™ genialny do serwowania przeróżnych rodzajów mięs Bezpieczny, antypoślizgowy uchwyt z powłoką Softouch™ Osłona na palce dla obszerniejszego...
FISKARS Grill Chef Szczypce 1066425 Skandynawski design inspirowany naturą.solidne, wysokiej jakości szczypce ze stali rdzoodpornej z niepodatnym na skręcanie złączem zapewniającym precyzję...
FISKARS Nóż Santoku 17cm All Steel 1062884 Nóż Santoku Fiskars All Steel to nóż w stylu azjatyckim z szerokim ostrzemwspaniały do krojenia, siekania i porcjowania mięs, ryb oraz warzywNoże z linii...
FISKARS EDGE Nóż do chleba, 24 cm Długi nóż z ząbkowanym ostrzemasygnowany do krojenia różnorodnych rodzajów pieczywaHRC 53Japońska stal nierdzewna rozmiary towaru: długość: 24 cmwaga: 114 g...
FISKARS FF Widelec do ryb Widelec Functional Form ™ idealny do przygotowywania i serwowania przeróżnych rodzajów ryb Bezpieczny, antypoślizgowy uchwyt z warstwą Softouch™ Osłona na palce dla...
FISKARS Nóż tasak 16cm All Steel 1062885 Nóż tasak Fiskars All Steel ma trwałe, obszerne ostrzegenialnie stanie na wysokości zadania podczas krojenia, siekania i porcjowania mięs, ryb, twardych...