W 2010 roku MENU i Norm Architects złączyły siły z kopenhaską restauracją Höst, aby stworzyć linię zastaw stołowych o skandynawskiej wrażliwości. Efektem była kolekcja New Norm Dinnerware...
Świecznik Duca z brązowego mosiądzu zawdzięcza swoją nazwę łacińskiemu słowu oznaczającemu "powiększać" i skrupulatnie to robi ten świecznik. Poluzowując śrubę na smukłym trzonie, można...
Design Therese Rand dla Menu Concept Miska Echasse Smoke/Brushed Brass została zaprojektowana przez Therese Rand dla Menu. Urodziwa szklana kolekcja inspirowana probówkami. Do wyboru są wazony,...
Design Therese Rand dla Menu Concept Miska Echasse Small Smoke/Brushed Brass została zaprojektowana przez Therese Rand dla Menu. Urodziwa szklana linia inspirowana probówkami. Do wyboru są wazony,...
Półka Rail L92 Black/Light Oak została zaprojektowana dla duńskiej firmy Menu przez japońskiego projektanta Keiji Ashizawa. Projekt jest inspirowany światem architektury i użyciem przestrzeni,...
Półka Rail Shelf L92 Black/Dark Oak została zaprojektowana dla duńskiej marki Menu poprzez japońskiego projektanta Keiji Ashizawa. Projekt jest inspirowany światem architektury i użyciem...