W 2010 roku MENU i Norm Architects skonsolidujeły siły z kopenhaską restauracją Höst, by stworzyć linię zastaw stołowych o skandynawskiej wrażliwości. Skutkiem była kolekcja New Norm Dinnerware...
Świecznik Duca z brązowego mosiądzu zawdzięcza swoją nazwę łacińskiemu słowu oznaczającemu "rozszerzać" i dokładnie to robi ten świecznik. Poluzowując śrubę na smukłym trzonie, można...
Design Therese Rand dla Menu Concept Miska Echasse Smoke/Brushed Brass została zaprojektowana poprzez Therese Rand dla Menu. Urocza szklana seria inspirowana probówkami. Do wyboru są wazony, misy i...
Design Therese Rand dla Menu Concept Miska Echasse Small Smoke/Brushed Brass została zaprojektowana poprzez Therese Rand dla Menu. Przeurocza szklana kolekcja inspirowana probówkami. Do wyboru są...
Półka Rail L92 Black/Light Oak została zaprojektowana dla duńskiej firmy Menu poprzez japońskiego projektanta Keiji Ashizawa. Projekt jest inspirowany światem architektury i wykorzystaniem...