Design Gabriel Tan dla Menu Wazon Aer od Menu i projektanta Gabriela Tana to atrakcyjna celebracja powietrza. Zainspirowany dymem poruszającym się i skręcającym w powietrzu, Tan stwarza rzeźbę ze...
Design Umanoff dla Menu Ten efektowny stojak na wino został wytworzony poprzez legendarnego Arthura Umanoffa - jednego z oryginalnych innowacyjnych projektantów z połowy wieku - i został niedawno...
Talerz deserowy marki BITZ genialnie spełni oczekiwania do srerwowania deserów, kanpek, niewielkich dań. Matowe, brązowe szkliwo na zewnątrz efektownie łączy się z połyskującym, błękitnym...
W 2010 roku MENU i Norm Architects zjednoczyły siły z kopenhaską restauracją Höst, żeby stworzyć linię zastaw stołowych o skandynawskiej wrażliwości. Rezultatem była seria New Norm Dinnerware...
Misa BITZ z kamionki ma genialny rozmiar do sałatek, może również pełnić funkcję patery na owoce albo przekąski.Matowe, brązowe szkliwo na zewnątrz przepięknie łączy się z lśniącym, błękitnym...