Świecznik Duca z polerowanego mosiądzu zawdzięcza swoją nazwę łacińskiemu słowu oznaczającemu "zwiększać" i starannie to robi ten świecznik. Poluzowując śrubę na smukłym trzonie, można...
W 2010 roku MENU i Norm Architects zespoliły siły z kopenhaską restauracją Höst, by stworzyć linię zastaw stołowych o skandynawskiej wrażliwości. Rezultatem była linia New Norm Dinnerware...
Świecznik Duca z brązowego mosiądzu zawdzięcza swoją nazwę łacińskiemu słowu oznaczającemu "zwiększać" i skrupulatnie to robi ten świecznik. Poluzowując śrubę na smukłym trzonie, można...
Design Therese Rand dla Menu Concept Miska Echasse Smoke/Brushed Brass została zaprojektowana przez Therese Rand dla Menu. Przeurocza szklana seria inspirowana probówkami. Do wyboru są wazony, misy...
Design Therese Rand dla Menu Concept Miska Echasse Small Smoke/Brushed Brass została zaprojektowana poprzez Therese Rand dla Menu. Urocza szklana kolekcja inspirowana probówkami. Do wyboru są...
Półka Rail L92 Black/Light Oak została zaprojektowana dla duńskiej producenta Menu przez japońskiego projektanta Keiji Ashizawa. Projekt jest inspirowany światem architektury i zastosowaniem...
Półka Rail Shelf L92 Black/Dark Oak została zaprojektowana dla duńskiej marki Menu poprzez japońskiego projektanta Keiji Ashizawa. Projekt jest inspirowany światem architektury i wykorzystaniem...