Porównaj zanim kupisz

Podręczniki 268 produktów Producent: Didier Format-AB Wydawnictwo Szkolne Omega Wydawnictwo Szkolne PWN

edito a1. methode de francais. podręcznik + cd mp3 + dvd, 80297902131KS (5619499)

$450.99 $ 800
Dans le livre de l'lve:une dmarche guide de la grammaire et de la phontique en 3 tapes: chauffement, fonctionnement, entranement.une place toute particulire faite au vocabulaire: nombreuses...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Cafe creme 2. methode de francais. zeszyt ćwiczeń marki Wydawnictwo szkolne pwn

$450.99 $ 800
"Zeszyt Ćwiczeń" jest uzupełnieniem podręcznika Cafe Creme 2 - poszerza materiał nauczania zawarty w podręczniku: rubryki Vocabulaire et orthographe, Grammaire, a także Expression...

Wydawnictwo szkolne omega Chemia informator o egzaminie maturalnym z chemii od roku szkolnego 2022/2023

$450.99 $ 800
Informator o egzaminie maturalnym z chemii od roku szkolnego 2022/2023.Informator został opracowany przez Centralną Komisję Egzaminacyjną we współpracy z okręgowymi komisjami egzaminacyjnymi w...

Fizyka informator o egzaminie maturalnym z fizyki od roku szkolnego 2022/2023 marki Wydawnictwo szkolne omega

$450.99 $ 800
Informator o egzaminie maturalnym z fizyki od roku szkolnego 2022/2023Informator został opracowany poprzez Centralną Komisję Egzaminacyjną we współpracy z okręgowymi komisjami egzaminacyjnymi w...

Saison 1 Podręcznik + CD + DVD A1+ - Wysyłka od 3,99 - porównuj ceny z wysyłką, 77641402131KS (5369056)

$450.99 $ 800
Nowy podręcznik skierowany do uczniów szkół ponadgimnazjalnych, zezwala na trzy warianty pracy z podręcznikiem. Klarowny układ książki i testy ewaluacyjne pomagają w utrwalaniu najważniejszych...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

Didier Edito pro b1 francais professionnel podręcznik + cd + kod dostępu

$450.99 $ 800
Edito Pro B1 podręcznik + DVD + wersja online Odkryj nową metodę do nauki języka francuskiego w biznesie! Interakcja w języku francuskim w świecie zawodowym dzięki pięciu modułom...

Biologia informator o egzaminie maturalnym z biologii od roku szkolnego 2022/2023

$450.99 $ 800
Biologia. Informator o egzaminie maturalnym z biologii od roku szkolnego 2022/2023.Informator został opracowany poprzez Centralną Komisję Egzaminacyjną we współpracy z okręgowymi komisjami...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Pewny start. Instrukcje zachowań. Kawiarnia

$450.99 $ 800
"Pewny start. Instrukcje zachowań. Kawiarnia" to publikacja zawierająca instrukcje w formie tekstu przystępnego do czytania oraz zdjęcia ukazujące czynności i zachowania związane z wyjściem...

edito cahier d'activites a2. ćwiczenia + cd

$450.99 $ 800
Ćwiczenia do nauki języka francuskiego w szkołach ponadgimnazjalnych i prywatnych na poziomie A2Autorzy: Baylocq Marie-Pierre, Brémaud Stéphanie, Cheilan Clara, Opatski Serguei Ciężar: 0,245...

Edito a2 podręcznik +cd +dvd - wysyłka od 3,99 marki Didier

$450.99 $ 800
Edito to metoda pozwalająca na rozwijanie kompetencji językowych odpowiadających poziomowi A2 Europejskiego Systemu Opisu Kształcenia Językowego. Mieści urozmaicony wybór tekstów pozwalających na...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Saison 4. podręcznik + cd. poziom b2 marki Didier

$450.99 $ 800
niebanalny podręcznik dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i dorosłych początkujących naukę języka francuskiego. Autorzy wykorzystali przy pracy nad nowym podręcznikiem solidne strony Latitudes....
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x