Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 164 produkty Producent: Format-AB Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Yoyo Books

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

Pracownia instalacji elektrycznych. technik elektryk i elektryk. kwalifikacja e.8 marki Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne

$450.99 $ 800
Publikacja jest przeznaczona do ergonomicznej nauki zawodów technik elektryk, elektryk i elektromechanik w zakresie kwalifikacji E.8 (Montaż i konserwacja instalacji elektrycznych). Została...

repetytorium i testy egz. technik żywienia t.15

$450.99 $ 800
Publikacja zawiera najważniejsze wiadomości do powtórzenia przed egzaminem z kwalifikacji T.15. Sygnalizuje treści, które uczeń powinien posiadać do tego czasu opanowane. Dzięki testom z kluczem...

J.polski LO 1 Karty Pracy ZPiR WSiP - Ewa Nowak

$450.99 $ 800
Karty pracy do klasy 1 dotyczą zagadnień i lektur z wczesnych epok literackich: starożytność (antyk, Biblia), przeciętniewiecze, renesans, barok, oświecenie. Materiał kart pogrupowano...

Pracownia maszyn i urządzeń elektrycznych kwal e.7 marki Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne

$450.99 $ 800
Publikacja jest skierowana do uczniów kształcących się w zawodach technik elektryk, elektryk i elektromechanik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji E.7 Bogato ilustrowana publikacja jest...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Pracownia rachunkowości firmy handlowej. Prowadzenie działal - Teresa Gorzelany

$450.99 $ 800
Publikacja asygnowana do użytecznej nauki zawodu technik handlowiec w zakresie kwalifikacji A.22 (Prowadzenie działalności handlowej). Publikacja ma na celu przygotowanie uczniów do obsługi...

podstawy elektrot. i elektron. poj. sam. wsip

$450.99 $ 800
"Podręcznik do nauki zawodów technik pojazdów samochodowych, a także elektromechanik pojazdów samochodowych" stanowi wprowadzenie do książek "Diagnozowanie i naprawa układów...

ergonomiczne warunki pracy. podręcznik do nauki zawodu bhp. kwalifikacja z.13.2, 9788302150128

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji Z.13 (Doskonalenie funkcjonalnych warunków pracy).W publikacji...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Kalejdoskop ucznia. Lektury kl.1-3 cz.2 WSiP

$450.99 $ 800
Kalejdoskop Ucznia. Lektury. Klasy 1-3. Część 2Kalejdoskop ucznia. Lektury. Część 2 jest propozycją posiadającą ułatwić nauczycielom rozbudzanie i rozwijanie u dzieci zainteresowań czytelniczych.W...

Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Testy i zad. prakt. tech. budownictwa kwal. b.30

$450.99 $ 800
Testy egzaminacyjne skierowane do uczniów kształcących się w zawodzie technik budownictwa. Realizują treści z zakresu kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów, a także przygotowywanie...

Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne Obsługa kelnerska. podręcznik do zawodu kelner. część 2. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, dedykowany do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:sztuki...

sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2, 9788302135897

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz, a także technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i...

Biologia. podręcznik. klasa 5. szkoła podstawowa marki Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne

$450.99 $ 800
Treści dotyczące budowy i czynności życiowych organizmów są wprowadzane stopniowo, żeby ułatwić uczniom ich zrozumienie i przyswojenie. Omówienie organizmów od najprostszych do tych o niełatwej...

Obsługa magazynów. zbiór zadań. branża ekonomiczna. technik logistyk. kwalifikacja spl.04. część 2 marki Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne

$450.99 $ 800
Zbiór zadań stanowi uzupełnienie podręcznika Organizacja transportu. Kwalifikacja SPL.04. Część 2.Zadania w zbiorze zadań zostały opracowane zgodnie z wymogimi podstawy programowej 2019, a także na...

plastyka. podręcznik klasa 4. szkoła podstawowa

$450.99 $ 800
Podręcznik Plastyka 4 napisany prostym, gawędziarskim językiem, przystępnym dla uczniów, zapewnia dobre zrozumienie treści. Stopniowo wprowadza zagadnienia plastyczne – od kropki i kreski do...

Pracownia organizacji żywienia. organizacja żywienia i usług - duda j. krzywda s. marki Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena...

Fokus 2. Język Niemiecki. Podręcznik + CD. Szkoła Ponadgimnazjalna. Zakres Podstawowy

$450.99 $ 800
proces „Fokus" prowadzi do poziomu B1 i przygotowuje do matury na poziomie podstawowym (zgodnie z Informatorem o egzaminie maturalnym z język niemieckiego od roku szkolnego 2014/2015).atuty...

Naprawa i kons. elem. maszyn. kwal. m.20.4 wsip marki Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik, a także ślusarz, realizujący treści z zakresu czwartej części kwalifikacji M. 20 (naprawa i konserwacja składników sprzętów, sprzętów i narzędzi)....

Zarządzanie działalnością handlową a.22.2. wsip marki Wydawnictwa szkolne i pedagogiczne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik handlowiec. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji A.22 (Zarządzanie działalnością handlową).Książka w...

nadzorowanie przebiegu produkcji. kwal. m.44.2, NEPUPIKA-6766

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodów technik mechanik, a także ślusarz, realizujący treści z zakresu drugiej części kwalifikacji M. 44 (nadzorowanie przebiegu produkcji). W książce opisano rodzaje...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dopasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x