Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym. Bogaty i nowoczesny pakiet komponentów pomagający powiązać naukę w klasie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
English File to wyjątkowo komunikatywny kurs, który sprawia, iż uczniowie chcą mówić po angielsku i mają dużo do powiedzenia na każdej lekcji. Równowaga gramatyki, słownictwa, wymowy i rozwoju...
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Gromadzi 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Steps Plus to najnowsze wydanie najchętniej wybieranego podręcznika do nauki języka angielskiego dla klas IV-VIII szkoły podstawowej, zgodne z wymogami ustawy Prawo oświatowe i gwarantujące pełne...
Książka nauczyciela: szczegółowe wskazówki metodyczne, uzupełniające ćwiczenia i pomysły na zastosowanie materiału z podręcznika, informacje kulturowe, klucz do wszelkich ćwiczeń z podręcznika i...
English File Fourth Edition Advanced Plus Multipack A (Student's Book A&Workbook A) - podręcznik z ćwiczeniami na pierwszy semestr. English File Fourth edition - opis kursu Autorzy:...
Podręcznik do trzeciej edycji znanego kursu International Express - poziomIntermediate. SB with Pocket BookOpis kursu:Kurs International Express łączy części języka ogólnego z kontekstembiznesowym,...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Life Vision to nowoczesny, 6-częściowy kurs dla uczniów szkoły ponadpodstawowej z poziomami Intermediate i Intermediate Plus, które stosowne przypasowanie poziomu nauczania do potrzeb grupy. Kurs...
English File to wyjątkowo komunikatywny kurs, który sprawia, iż uczniowie chcą mówić po angielsku i posiadają dużo do powiedzenia na każdej lekcji.Równowaga gramatyki, słownictwa, wymowy i rozwoju...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Family and Friends offers a carefully graded approach to reading, writing and literacy skills in English to young learners.No other course offers you the same benefits as Family and Friends.The...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Incorporating a wide range of texts from all over the world, this text covers all the main core topics plus the options to fully address the requirements for English B at both kanon and Higher...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Oxford Discover - kurs 6- poziomowy, pierwszy poziom zalecany jest dla 8-9-latków po 1-2 latach wcześniejszej nauki, może być kontynuacją kursu Show and Tell' lub innego kursu dla...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i...