Olek i Ada to nowy cykl dla przedszkolaków opracowany w oparciu o program edukacji przedszkolnej Wokół przedszkola.Wszystkie poziomy cyklu łączą wspólne kręgi tematyczne i wspólni...
Owocna edukacja. Mała ortografia. Klasa 2 informacje produktu: mała Ortografia to publikacja, która posiada ćwiczenia ortograficzne z elementami gramatyki. Ćwiczenia ułatwiają dzieciom utrwalanie...
o komplet dodatkowych ćwiczeń ortograficznych z elementami gramatyki o Ćwiczenia upraszczają dzieciom utrwalanie umiejętności pisania rozmaitych wyrazów, równocześnie skupiając ich uwagę na pracy z...
Publikacja dedykowana jest dla dzieci czteroletnich i jest dopasowana do ich możliwości manualnych i percepcyjnych. Ćwiczenia nakłaniają do spontanicznej aktywności dziecka, rozwijają jego...
Karty pracy pozostały przygotowane z myślą o dziecku w wieku przedszkolnym, oddzielnie dla każdej grupy wiekowej. Taka struktura pozwala rozwijać ważne kompetencje zgodnie z możliwościami dzieci i...
Owocna Edukacja. Chcę czytać i pisać. 3 latek, Wydawnictwo MAC, 2016 informacje produktu: Publikacja asygnowana dla najmłodszych przedszkolaków, dobrana do ich możliwości manualnych i...
Owocna edukacja. Wyprawka. Klasa 2 informacje towaru: Wyprawkę tworzą zestawy kart zawierających pomoce dydaktyczne do zastosowania przez dzieci w trakcie zajęć matematycznych, językowych i...
Elementarz minimalnego informatyka. Podręcznik z płytą CD. Klasa 3, 2017 dane towaru: Publikacja, składająca się z książki i płyty CD, pozwala na trzecioklasistom naukę programowania z użyciem...
W tej kolekcji dla każdej grupy wiekowej znajduje się pięć publikacji: Planeta literek, Planeta cyferek, Planeta ciekawostek, Planeta plastyki, Planeta eksperymentów. Zawarte w nich ćwiczenia...
o Ćwiczenia matematyczne obejmujące m.in.: dodawanie, odejmowanie, mnożenie i dzielenie liczb, rozwiązywanie zadań tekstowych, gry i łamigłówki logiczne, ćwiczenia na orientację przestrzenną,...
Karty pracy pozostały przygotowane z myślą o dziecku w wieku przedszkolnym, oddzielnie dla każdej grupy wiekowej. Taka struktura pozwala rozwijać ważne kompetencje zgodnie z możliwościami dzieci i...
Owocna edukacja. Wyprawka 2016. Klasa 3, Wydawnictwo MAC dane produktu: Wyprawka dla klasy 3 jest dobrana do podręcznika MEN Nasza szkoła oraz podręczników i zeszytów ćwiczeń wydawnictw MAC i Juka....
komplet świeże przygody Olka i Ady (Poziom B i B+) To kontynuacja procesu Olek i Ada.Ten proces dla przedszkolaków opracowany został w oparciu o program edukacji przedszkolnej Wokół...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania użyteczne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...