Perfekt to czteropoziomowy kurs do nauki języka niemieckiego dla uczniów liceów i techników. Kurs kierowany jest do uczniów początkujących albo kontynuujących naukę drugiego języka obcego. Każdy...
NOWOŚĆ 2020/2021 – wydania powiększone zeszytów ćwiczeń do poziomów A1, A2+, B1. - Czwartoklasiści w NOWYM banku EXTRA PRACTICE na końcu zeszytu ćwiczeń znajdą zadania gramatyczne, a także...
2-częściowe wydanie Repetytorium dla szkoły podstawowej powstało w odpowiedzi na kryteria nauczycieli i uczniów, którzy potrzebują kompleksowego, produktywnego i systematycznego przygotowania do...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Gromadzi 8 zestawów, w skład których wchodzą...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Défi 3 to kurs na poziomie B1 dla starszych nastolatków i dorosłych. Podręcznik składa się z 9 rozdziałów o niebanalnej, aktualnej tematyce.Autorzy: Opracowania ZbioroweEAN: 9788416943593Głębokość:...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Défi 2 to kurs na poziomie A2 dla starszych nastolatków i dorosłych. Tytuł Defi 2 zeszyt ćwiczeń + MP3 Autor Opracowania Zbiorowe Wydawnictwo EDITIONS MAISON DES LANGUES EAN 9788417249663 ISBN...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
University Success is an academic course designed for English Language learners preparing for mainstream academic environments. Authentic content is woven through reading, writing and oral...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Zoom 2 to kurs dla dzieci w wieku 7-10 lat na poziomie A1.2.seria Zoom to wesoła metoda dla dzieci z całego świata umożliwiająca sprawną i całkowitą zabawy naukę.Oryginalna, barwna i pobudzająca...
New Friends to nowa edycja bestsellerowego kursu języka angielskiego, który od początku zdobył podziw nauczycieli klas 4 – 6, a teraz w konsultacji z nimi pozostał odświeżony i uzupełniony. Nowe...
Poziom: A2 Podręcznik z kodem dostępu do eDesku - klarowny podział materiału lekcyjnego w układzie JEDNA STRONA=JEDNA LEKCJA - NOWOŚĆ! Sprachimpuls w każdym rozdziale dodatkowa lekcja...
Podręcznik do kursu Focus 2nd Edition: - w każdym rozdziale choćby do 20 zadań na słuchanie, - zadania na mówienie w każdej lekcji, - sekcja referencyjna zawiera wyjaśnienia w języku polskim w...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
New Total English to świeże wydanie znanej icenionej poprzez nauczycieli serii, zachowujące wszystkie najlepsze atrybuty kursu. Logiczna struktura, a także jasne cele nauczania powodują, że...