Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 69 produktów Producent: Format-AB KaBe Lingea Niko Zielona Sowa

Niko Kangurek i zadania matematyczne dla klasy vi - danuta budzich

$450.99 $ 800
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy VI" to zbiór zadań matematycznych asygnowanych dla uczniów klas szóstych szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...

Kangurek NIKO i zadania matematyczne dla klasy 5 - Danuta Budzich, 94196204004KS (10629606)

$450.99 $ 800
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy V" to zbiór zadań matematycznych dedykowanych dla uczniów klas piątych szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z dnia...

Elementarz. nauka czytania metodą sylabową - małgorzata podleśna

$450.99 $ 800
Elementarz. Nauka czytania metodą sylabową i globalną,br>Elementarz. Nauka czytania metodą sylabową i globalną składa się z trzech części. O Część I to wprowadzenie wszystkich liter (kolejno -...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Kabe Palownice i kafary. budowa, eksploatacja, technologia robót

$450.99 $ 800
Podstawowymi maszynami najpowszechniej spotykanymi i używanymi w procesach palowania są palownice i kafary. W związku z tym maszyny te są tematem niniejszej publikacji. Adresatami książki mogą być...

Arkusze egzaminacyjne z j. polskiego dla kl. 8 - łukasz oliwkowski

$450.99 $ 800
Arkusze egzaminacyjne z języka polskiego dla uczniów klas ósmych to zestaw ośmiu testów, które pozwolą usystematyzować wiedzę potrzebną do korzystnego zdania egzaminu ósmoklasisty, a co ważniejsze...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

żródła ciepła i termomodernizacja budynku mieszkalnego

$450.99 $ 800
W książce w sposób ogólny omówiono konwencjonalne i odnawialne źródła ciepła w aspekcie ekonomii, sprawności energetycznej i ekologii. Podano także przykład wykonania i zastosowania audytu...

Dyktanda z nagraniem dla klasy ii - elżbieta dędza - mozol marki Niko

$450.99 $ 800
 Dyktanda z nagraniem dla klas I-III. Seria „Dyktanda z nagraniem dla klas I-III" to dyktanda do samodzielnego napisania i sprawdzenia. Książki z kolekcji „Dyktanda z nagraniem"...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Niko Kangurek i zadania matematyczne dla klasy iii

$450.99 $ 800
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy III" to zbiór zadań matematycznych asygnowanych dla uczniów klas trzecich szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...

kangurek niko i zadania matematyczne dla klasy ii, 87726504004KS (8013553)

$450.99 $ 800
,,Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy II" to zbiór zadań matematycznych przeznaczonych dla uczniów klas drugich szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Kabe Spawanie stali odpornych na korozję

$450.99 $ 800
Ksiazka zawiera wiadomosci dotyczace spawania stali odpornych na korozje. Dedykowana jest dla uczestników kursów spawania oraz spawaczy i instruktorów spawania chcacych poszerzyc swoja wiedze. Moze...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x