En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom posiada całkowitą obudowę metodyczną do kursu En Action oraz indywidualny kod do aktywacji podręcznika...
Aby prawidłowo zdać maturę, uczniowie muszą zerwać ze charakterystycznymi sposobami pisania wypracowań. Nauczyć się interpretowania fragmentów dzieł, logicznego myślenia, selekcji materiału i...
Big English Plus to wyjątkowo intensywny kurs, który stanie na wysokości zadania najistotniej wymagających uczniów i lektorów. Gwarantuje materiał aż do 10 godzin lekcyjnych tygodniowo, a dzięki...
Big English Plus to wyjątkowo intensywny kurs, który stanie na wysokości zadania najbardziej wymagających uczniów i lektorów. Gwarantuje materiał aż do 10 godzin lekcyjnych tygodniowo, a dzięki...
Excel in English and have fun with Big English Plus Think Big - Take a journey around the world with Big English Plus and learn about new people, places and ideas. Dream Big - Learn, play,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
fInfos aktuell 4. Język Niemiecki. Książka Nauczyciela. Liceum i TechnikumInfos Aktuell 4 to kolejna część czteropoziomowego kursu języka niemieckiego asygnowanego dla uczniów liceów i techników,...
Each thematic unit presents key language in context and through activities, including songs and chants, stories, sticker activities and projects. Students work independently, in pairs or groups to...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Niniejsza książka jest zestawem dziesięciu sprawdzianów obejmujących zadania z matematyki dla uczniów kończących szkołę podstawową. Sprawdzian na koniec szkoły podstawowej składa się z dwóch...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Książka ta jest kontynuacją wydanego wcześniej zbioru zadań Na olimpijskim szlaku. Przeznaczona jest typowo dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjów, aczkolwiek niektóre jej rozdziały mogą okazać...
En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom gromadzi pełną obudowę metodyczną do kursu En Action oraz jednostkowy kod do aktywacji podręcznika...
Od 2015 roku na koniec klasy szóstej szkoły podstawowej uczniowie piszą sprawdzian według nowej, zmienionej formuły. W części dotyczącej języka polskiego znajdują się zadania sprawdzające...
Podręcznik Focus 4 Second Edition (poziom B2/B2+):Focus 4 Second Edition podręcznik to nowa edycja przeznaczona dla liceów i techników niezwykle dobrej i sprawdzonej serii Matura Focus.W każdym...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
"Zadania z konkursów chemicznych dla gimnazjalistów" to książka, w której zostały zebrane zestawy zadań konkursowych z kilku województw (kujawsko-pomorskiego, łódzkiego, mazowieckiego,...
"Arkusze zadań maturalnych z chemii. Matura 2021 z Tutorem" to zbiór pięciu autorskich zestawów zadań maturalnych przygotowanych poprzez dra Zdzisława Głowackiego. Są to arkusze...
W książce "Zadania z matematyki dla olimpijczyków" autorzy zebrali i przedstawili szereg interesujących, konkursowych zadań wraz z pełnymi rozwiązaniami. Są tu zadania własne,...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Get up and Go! asygnowany jest do realizacji w standardowym dla polskich szkół rozmiarze nauczania dwóch godzin tygodniowo. Spokojne tempo, czytelna forma prezentacji nowego materiału w...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...