Explore 1 podręcznik wieloletni + audio/wideo online Explore to nowoczesny kurs adresowany dla uczniów kl. 7-8 szkoły podstawowej, którzy dopiero rozpoczynają naukę języka francuskiego jako...
Inspire 2 - Pack Livre + Version numérique Inspire to postępowy podręcznik dedykowany dla starszej młodzieży i dorosłych zaczynających naukę języka francuskiego pozwalający na stopniowe...
Inspire 1 - Pack Livre + Version numérique Inspire to nowoczesny podręcznik przeznaczony dla starszej młodzieży i dorosłych zaczynających naukę języka francuskiego zezwalający na stopniowe...
En couleurs, avec CD audio inclus. A faire en autonomie ou en classe, il propose des activités écrites et orales pour fixer le lexique, la grammaire, la conjugaison et la phonétique. Une rubrique...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Les Loustics 2 przewodnik metodycznyLes Loustics to linia dla dzieci w wieku 6-9 lat. Alice, Léo i Maggie wprowadzą dzieci w radosny świat języka francuskiego.Les Loustics produktywnie zachęci do...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom zawiera całkowitą obudowę metodyczną do kursu En Action, a także jednostkowy kod do aktywacji podręcznika...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to istotnie fascynująca i przystępna dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to szczególnie fascynująca i łatwa dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i...
Drogi Maturzysto, Wielu Twoich Koleżanek i Kolegów co roku wybiera BIOLOGIĘ jako przedmiot egzaminu maturalnego. Jest to wyjątkowo fascynująca i łatwa dziedzina nauki, jeżeli sumiennie i rzetelnie...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom posiada całkowitą obudowę metodyczną do kursu En Action, a także indywidualny kod do aktywacji podręcznika...
Historia psychiatrii przedstawiona w formie felietonów, jest fascynującą podróżą poprzez wzloty i upadki, sukcesy i porażki ludzi i ich hipotez. Tytuł Drogi i bezdroża psychopatologii i terapii...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Książkę tę napisałyśmy na prośbę naszych uczniów, przygotowujących się do egzaminu maturalnego z chemii – i to właśnie im chciałybyśmy podziękować istotnie.Książka ta nie jest podręcznikiem ani...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...