En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom gromadzi całkowitą obudowę metodyczną do kursu En Action oraz jednostkowy kod do aktywacji podręcznika...
New Voices to linia podręczników dla uczniów klas 7 i 8. Realizuje wszystkie założenia nowej podstawy programowej, które uczeń musi spełnić, przygotowując się do egzaminu ósmoklasisty.linia w...
Beyond to sześciopoziomowy kurs dla nastolatków, który koncentruje się na rozwoju wszelkich umiejętności językowych, jak dodatkowo strategii i kompetencji koniecznych w procesie uczenia się....
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
En Action 2 NE Ressources pédagogiques complémentaires pour la classe. Płyta DVD-Rom gromadzi całkowitą obudowę metodyczną do kursu En Action i indywidualny kod do aktywacji podręcznika...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Optimise to nowa, czteropoziomowa, kolekcja progresywnych podręczników dla nastolatków, która świetnie stanie na wysokości zadania w szkołach językowych oraz szkołach prywatnych – typowo w trakcie...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
New Password to nowe wydanie cenionej przez nauczycieli i uczniów linii podręczników (Password Reset) dla szkół ponadpodstawowych autorstwa Marty Rosińskiej i Lyndy Edwards. Podręczniki zapewniają...
Together to nie tylko tytuł serii dla uczniów klas 48,typowo filozofia, która przyświecała nam w procesie jej tworzenia. Together, czyli razem z uczniem i razem dla ucznia. Do współpracy nad linią...
Explore to nowoczesny kolekcja podręczników do nauki języka francuskiego na trzech stopniach biegłości językowej - od poziomu A1 wg ESOKJ do poziomu B1. Seria Explore został opracowana dla uczniów...
Kids Can! to kurs dla szkół podstawowych zgodny z LOMLOE, który pomaga każdemu dziecku odkryć związek pomiędzy tym, co kocha, a tym, czego może się nauczyć po angielsku!. Atuty Kids Can! Kids Can!...
Les Loustics 1. Karty PracyPakiet 196 kart pracy wzbogaca lekcje języka pozwalając na:zdynamizowanie klasy (marionetki, maski itp.),urozmaicenie lekcji i wzmocnienie podejścia ludycznego (np....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Global Stage to nowoczesny kurs dla dzieci, który dba nie tylko o stopniowe podnoszenie kompetencji językowych. Zwykle pomaga rozwijać umiejętności społeczne, poznawcze, krytycznego myślenia,...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
The Premium Student's Book Pack contains a Student's Book, and Online Workbook, and a code to access the Student's Resource Centre. Tytuł Skillful 2nd ed.4 Reading & Writing SB...