Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 201 produktów Producent: Format-AB GREG KRAKOW Helion Skrzat Wilga

Kwalifikacja inf.02. administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych. część 3. lokalne sieci komputerowe. podręcznik do nauki zawodu technik informatyk - jarosław orczykowski, artur rudni

$450.99 $ 800
Informatycy należą obecnie do najmocniej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się w szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji. Technik...

kwalifikacja inf.02. administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych. część 2. naprawa i eksploatacja systemów komputerowych. podręcznik do nauki zawodu technik informatyk

$450.99 $ 800
Informatycy należą obecnie do najistotniej poszukiwanych specjalistów. Dlatego tytuł, który uzyskuje się w szkole przeciętnej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu edukacji....

Kwalifikacja inf.04. projektowanie, programowanie i testowanie aplikacji. część 3. aplikacje webowe. podręcznik do nauki zawodu technik programista marki Helion

$450.99 $ 800
Informatycy i programiści należą obecnie do najszczególniej poszukiwanych specjalistów. Stąd tytuł, który uzyskuje się po szkole średniej, nie stanowi jedynie świadectwa ukończenia pewnego etapu...

Helion Czyszczenie danych w pythonie. receptury. nowoczesne techniki i narzędzia pythona do wykrywania i eliminacji zanieczyszczeń oraz wydobywania kluczowych cech z danych

$450.99 $ 800
Przetwarzanie obszernych ilości informacji daje wiedzę, która leży u podstaw widocznych decyzji podejmowanych poprzez organizację. Pozwala to na uzyskiwanie doskonałych efektów: techniki wyciągania...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

Skrzat Baśnie grimm. lektura z opracowaniem

$450.99 $ 800
W kolekcji Lektura poprawnie opracowana wyszukacie wszystkie informacje konieczne na lekcjach: biografię autora, streszczenie książki, charakterystykę głównych bohaterów, problematykę utworu. A na...

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Skrzat Robinson kruzoe dobre opracowanie

$450.99 $ 800
Najnowsza kolekcja miniopracowań zawiera obok wyjątkowo szczegółowego streszczenia lektury omówienie jej problematyki, ciekawie napisaną biografię autora, charakterystykę głównych bohaterów....

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

już to wiem. elementarz 3-latka z naklejkami

$450.99 $ 800
seria barwnych i spektakularnie ilustrowanych książeczek, które pozwolą scalić korzystną zabawę z nauką. Dziecko odnajdzie tam dużo przypasowanych do wieku niebanalnych zadań, dzięki którym będzie...

Już to wiem. elementarz 5-latka z naklejkami marki Wilga

$450.99 $ 800
linia kolorowych i spektakularnie ilustrowanych książeczek, które pozwolą scalić korzystną zabawę z nauką. Dziecko wynajdzie tam dużo dostosowanych do wieku atrakcyjnych zadań, dzięki którym będzie...

Już to wiem. elementarz 2-latka z naklejkami marki Wilga

$450.99 $ 800
kolekcja kolorowych i pięknie ilustrowanych książeczek, które pozwolą zjednoczyć dobrą zabawę z nauką. Dziecko odnajdzie tam sporo dopasowanych do wieku niebanalnych zadań, dzięki którym będzie...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Ania z Zielonego Wzgórza

$450.99 $ 800
"idealny przekład Pawła Beręsewicza, który wydobył z powieści L. M. Montgomery to, dzięki czemu od ponad 100 lat raduje się ona popularnością wśród anglojęzycznych czytelników: niezwykły humor,...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Skrzat Czytanie ze zrozumieniem. testy sprawdzające. część 2

$450.99 $ 800
Czytanie ze zrozumieniem to kluczowa kompetencja nie tylko na poziomie edukacji wczesnoszkolnej,jeszcze w całym dorosłym życiu. Po raz pierwszy poziom jej opanowania sprawdzany jest już u uczniów...

Czytanie ze zrozumieniem. Testy sprawdzające. Część 2

$450.99 $ 800
Czytanie ze zrozumieniem to kluczowa kompetencja nie tylko na poziomie edukacji wczesnoszkolnej,jeszcze w całym dorosłym życiu. Po raz pierwszy poziom jej opanowania sprawdzany jest już u uczniów...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x