"Memo i przedszkolaki" to wszechstronny program do nauki języka angielskiego w przedszkolu i w domu.W PRZEDSZKOLUPierwszy i jedyny na rynku kurs języka angielskiego z filmami animowanymi, w...
Kurs und so weiter Extra jest dobrany do nowej podstawy programowej obowiązującej od września 2017 roku. Nowa kolekcja jest przeznaczona dla uczennic/uczniów klas 4-6 szkół podstawowych,...
Express Publishing Repetytorium. Poziom podstawowy i powiększony to publikacja adresowana do uczniów czteroletniego liceum i pięcioletniego technikum, którzy przygotowują się do egzaminu...
Publikacja jest dedykowana dla uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, wyjątkowo uczniów z niepełnosprawnością intelektualną. Zawarto w niej prezentacje wszystkich liter polskiego alfabety...
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
weiter Deutsch 1. EXTRA Materiały ćwiczeniowe do języka niemieckiego dla klasy 7 „weiter Deutsch EXTRA 1. Materiały ćwiczeniowe do języka niemieckiego dla klasy VII" to bogaty zbiór przeróżnych...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Zeszyt Ćwiczeń" jest uzupełnieniem podręcznika Cafe Creme 2 - poszerza materiał nauczania zawarty w podręczniku: rubryki Vocabulaire et orthographe, Grammaire oraz Expression odpowiadają...
Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór asygnowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Mieści 8 zestawów, w skład których wchodzą...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik Face it 2 do nauki języka angielskiego na poziomie B1/B1+ asygnowany jest dla uczniów liceów i techników. Uzupełnieniem podręcznika są ćwiczenia Face it 2. B1/B1+. Język...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
pakiet obejmuje podręcznik w wersji papierowej (Student's Book) - edycja międzynarodowa -, a także kod aktywacyjny do podręcznika w wersji cyfrowej (Student's Book DigiBook). Podręcznik...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Niezastąpiona pomoc w nauce ortografii! Program dedykowany do terapii dysortografii uczniów szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum oraz dla każdego, kto chce pisać bezbłędnie. Wspaniały materiał...
obfity Zeszyt ćwiczeń zawiera zadania utrwalające i automatyzujące poznane struktury leksykalne i gramatyczne, podporządkowane poszczególnym częściom rozdziałów w podręczniku. Uczniowie znajdą tu...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kompass to nowa seria podręczników asygnowana dla uczniów gimnazjum jednocześnie rozpoczynających naukę języka niemieckiego jak i kontynuujących, uczących się w rozmiarze dwóch godizn tygodniowo....
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...